Ути Бъчваров предпочита да се изявява гипсиран, но не и да се откаже от вълшебната феерия

Ути Бъчваров счупи ръка!

Пухкавичкият готвач се препъна по пътя към короната в „Денсинг старс”. Симпатягата, който се падна на Елена Добрикова тази година, може би няма да й донесе мечтания успех. След като нещата между нея и Део изгоряха така бързо, колкото се възпламениха, красавицата заяви: „Този сезон търся само победа!”

Докато я търсеше, попадна на един всеотдаен партньор в лицето на Ути Бъчваров, видяха от kliuki.bg Актьорът с почти професионални умения в кухнята така се влюби в танците, че дори рискува собственото си здраве, за да бъде все по-добър и добър.

По време на тренировките двамата опитали нова и май доста опасна поддръжка, за да изненадат зрителите на „Денсинг старс”. В един момент така се получило, че или Ути Бъчваров щял да си счупи ръката, или Елена – врата.

Кавалерът рискувал себе си и така двамата се оказаха в кабинета на добрия чичо доктор. Травматологът установи счупване, което трябва да се лекува поне месец и половина. Това, което най-много интересуваше Ути Бъчваров обаче беше: Ще може ли да танцува?!

Докторът в никакъв случай не благослови мераците му да се вихри на сцената. Елена се разстрои и си пожела тя да си беше пръснала глава, отколкото той да се нарани...

[caption id="attachment_310484" align="aligncenter" width="300"]Докторът каза: Ути, не танцувай! Докторът каза: Ути, не танцувай![/caption]

Това май е сезонът на фрактурите и любовните драми в реалититата. Миналата година маса хора срещнаха любовта, някои дори се ожениха и чакат бебе. Тази година обаче е същинско бедствие. Първо в „Къртицата” Стоян си счупи крак, Роксана  преживя нещо по-тежко, а сега и „Денсинг старс” се отчете в травматологията. uti i elena Въпреки докторската забрана обаче, двойката все пак прави и невъзможното да се появи на екран. Все още не е 100% сигурно, но Ути Бъчваров е влюбен в танците и крайно амбициран! Вижте какво сподели за феновете: