Ути Бъчваров разби „Денсинг старс“ гипсиран! (Мика отврати с претенции)

Ути Бъчваров разби „Денсинг старс“ гипсиран! (Мика отврати с претенции)
5 (100%) 2 votes

Ути Бъчваров беше обявен за герой на вечерта, докато щерката на Камата разгневи зрителите с болна амбиция и претенции

Ути Бъчваров беше обявен категорично за Героя на вечерта в „Денсинг страс”, а Мика Стоичкова – за най-досадната „звезда” на дансинга!

Танцуващият готвач претърпя инцидент по време на генералната репетиция за снощното шоу и си счупи ръката, докато се опитваше да предпази партньорката си. Елена Добрикова проля сълзи за своя пухкав герой и беше готова да се примири, че ще отпадне нелепо от тазгодишната надпревара. Смуглата красавица попадна на истински боец, убеди се kliuki.bg

Ути Бъчваров не се съобрази с препоръката на доктора и направи чудеса от храброст с гипсирана ръка! Всеотдайността му на сцената спечели както никога единодушните аплаузи на публика и жури. Не напразно актьорът-готвач събра овации и първата десятка в шоуто! Както каза Христо Мутафчиев: „България сега има нужда от точно това: една красива жена и един герой!”

Един така обикновен герой

Един така обикновен герой

И счупена ръка не може да ги спре!

И счупена ръка не може да ги спре!

Мика Стоичкова, въпреки болезнената си амбициозност и претенции, получи крайно негативна оценка от почитателите на шоуто. От журито бяха ласкателни дори когато я критикуваха. Хората във форума обаче не си губиха времето в куртоазия.

Никой не би й се разсърдил, че е има хъс за победа, ако показваше поне елементарно уважение към партньора си. То не беше „Тодоре, няма да те оставя да почиваш” (на което й отвърнаха: „По-скоро аз няма да те оставя!”), то не беше изтикване от екран!

Там му е мястото на Тодор - зад "принцесата"

Там му е мястото на Тодор – зад „принцесата“

Докато останалите (истински) звезди благодарят на партньорите си и се подкрепят като бойни другари, Мика Стоичков се отнася към учителя си като към прислуга!

Най-добре вижте как Ути Бъчваров стана Звездата на вечерта и как щерката на Камата си показа колко струва:

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Ути Бъчваров разби „Денсинг старс“ гипсиран! (Мика отврати с претенции)”

 1. браво!! и резил

  мар. 19. 2014

  ПОЗДРАВЛЕНИЯ към УТИ БЪЧВАРОВ! БРАВО , ТОВА СИ Е ГЕРОИЗЪМ!!
  Колкото до поведението на тази УЖАСНО НЕВЪЗПИТАНА И ПРОСТОВАТИЧКА М СТОИЧКОВА – е какво искаме да получим от една посредствена женица, какъв манталитет да покаже, кой да я възпита? селяндурина баща й, който освен да псува , и да проявява собственото си невъзпитание винаги и навсякъде ли!? Господа продуценти, не ни натрапвайте посредствени хора, правете си правилния избор, независимо от това колко печелите, ако искате гледаемост.

 2. уляна попова

  мар. 19. 2014

  браво на ути!!!!!!!!!! възпитан, галантен истински мъж! Колкото до мика, ами резил…само това мога да кажа

Добавете коментар