Азис показа прекрасната си Рая с…бурка! (ФОТО)

Азис показа прекрасната си Рая с…бурка! (ФОТО)
5 (100%) 5 votes

Азис надмина вманиачените звезди, които се опитват да скрият рожбите си и май създаде мода

Азис най-после показа порасналата си дъщеря!

Кралят на чалгата се рекламираше с всичко около живота си и то – по най-успешния начин. Благодарение на него видяхме еднополови сватби, разводи, раздели, яхти, диаманти и всевъзможни глезотии. Само едничкото му чедо се прочу като се роди…и толкова!

Рая се появи за последно в ефир, когато беше във възраст за памперси и после потъна в тотална анонимност. Азис се погрижи детето да има най-доброто от всичко, но да се радва на възможно най-нормално детство.

Момиченцето вече е ученичка и макар всички да знаят чия дъщеря е, широката публика не знае как изглежда Рая. Азис в крайна сметка се престраши да я покаже, но по негов начин – атрактивен и провокативен, видя kliuki.bg

За да запази анонимността и свободата на дъщеря си, той публикува нейна снимка във Фейсбук, на която е с…бурка! Далеч сме от идеята, че Азис е от ревнивите бащи с цяла колекция от пушки, но надминава всички звезди до сега.

За разлика от дружката му Николета, която прави всяка стъпка на детето си публично достояние, Рая е скрита от зли очи от плътен черен плат. Мнозина популярни личности като Бербатов снимат децата си в гръб за социалната мрежа, но на Азис креативността не може да се отрече! Дори е добавил палав коментар: „
На Тати Принцесата на шопинг в Дубай”
raya
Отгоре на всичко това май ще се превърне в мода. Вече се появиха ентусиастки, които били луди по бурките, ама нали сме били „такава държава”, щели да ги тикнат зад решетките!

Азис от затвор не го е страх – и без това се снима в него за „Столичани в повече”!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Азис показа прекрасната си Рая с…бурка! (ФОТО)”

  1. Vesela Ilieva

    мар. 20. 2014

    🙂

Добавете коментар