Ахинора от „Големите надежди” изгря на телевизионния екран още преди музикалното шоу и коледния репортаж

Ахинора беше нарочена за „парашутистка” от интриганти по форумите.

Малката сладурана, която помага на Драго Стойнев да води „Големите надежди”, последва съдбата на Крисия Тодорова, видя kliuki.bg. Момиченцето превзе сърцата на зрителите, но бездействащи интриганти побързаха да я охулят с дребни заяждания.

Не била по-различна от мнозина на нейната възраст. То деца имало много сладки и умни. Ама защо точно тя?! За да се стигне в крайна сметка до „Големия” въпрос: „Чие дете е Ахинора?”

Някой остроумници моментално я направиха щерка на Рачков, но това по-скоро беше в кръга на шегата. Лошото е, че се намериха такива, които я направиха внучка на...Виза Недялкова и Андрей Райчев. FB Семейството с четири дъщери, провери kliuki.bg, наистина има внуци – момиченце и момче. Малката принцеса на многолюдната фамилия обаче се нарича Анна, а не Ахинора! Така, че каквито и да са родителите на водещата на Големите надежди”, определено не са свързани с фамилията.

Малката госпожица Джамбова обаче все пак се оказа свързана „от преди” с Нова телевизия. Куклата не само е разказвала кой е Дядо Коледа, а е била цял репортер за централната емисия новини половин година преди това!

[caption id="attachment_310526" align="aligncenter" width="300"]Ахинора задава вещо въпроси за животните в зоопарка Ахинора задава вещо въпроси за животните в зоопарка[/caption]

Най-най паметливите зрители сигурно не са забравили как едва тригодишната Ахинора задава вещо въпроси с микрофон в ръка. Че момиченцето е родено за телевизия е повече от ясно, дори да е поставена на екран „от когото трябва: http://youtu.be/w1nqnLUZN_Y