И Емил Русев беше атакуван в Изолатора с най-големия си страх – да застане очи в очи с Виктория Джумпарова

Емил Русев доказа правилото, че всеки в един момент си намира майстора!

Серийният неверник, който подвел едно младо момиче и лъгал дълго време съпругата си, получи своето наказание. За продължилата години наред изневяра -най-критикуваният (в момента) играч в „Къртицата” си плати едва сега.

Емил Русев не само беше приклещен между съпругата и любовницата си в Базата, но това става пред погледа на цяла България и най-вече – децата му. Отгоре на всичко, за да продължи да се бори за Голямата награда трябва да се изправи пред най-големия си страх, видя kliuki.bg izolator Мечтата на хиляди измамени жени пред малкия екран се сбъдва – да видят как поне един „тарикат” си получава заслуженото. Докато баба Кети беше атакувана със змии, на Емил Русев му пуснаха...ПОЗНАХТЕ! - Виктория Джумпарова!!!

[caption id="attachment_310546" align="aligncenter" width="300"]Бясната бивша любовница очаква за разплата Емил Русев Бясната бивша любовница очаква за разплата Емил Русев[/caption]

Моделката няма да пропусне да поиска разяснения и мъст за измамата, предателството, клеветите – според нея! Който и да лъже, едно е сигурно – Емил Русев пак ще има проблеми! Или пак ще вдигне кръвно, или пак ще го „гепи железото”!

Да види бившата си любовница в Базата и любопитните очи на съотборниците му го вкара в болница. Заради скуката му идваше да се беси. Напоследък е разбрал, че номерата и манипулациите му не минават вече и е най-ненавижданият съотборник!

За първи път изглежда Емил Русев трябва да прояви мъжество – или да напусне завинаги играта, или да се пребори с достойнство! Емил Русев / Участник в Къртицата 2 by dark_angel_98