Горещо: Какво да прави Асен Блатечки с влюбената Ваня Цветкова?

Горещо: Какво да прави Асен Блатечки с влюбената Ваня Цветкова?
4.7 (93.85%) 13 votes

Асен Блатечки успя да подпали фитила към сърцето на Ваня Цветкова!

Ваня Цветкова е влюбена като ученичка макар и на 56 години. А мъжът, който подпали фитила към сърцето й е не друг, а всеобщият любимец на тийнейджърките – мачото Асен Блатечки. Чаровникът с пленителна усмивка завъртя главата на колежката си, с която са част от журито на „България търси талант“.

В началото на шоуто Ваня Цветкова се опитваше да замаже нещата и да се държи с Асен Блатечки така, както с Любен Дилов-син и Есил Дюран. С течение на времето обаче закачките й с Асен Блатечки станаха все по-директни и провокативни като без да се усеща дори, Цветкова често прибягва до физически контакт с чаровника.

Ваня Цветкова здраво е налапала въдицата по Асен Блатечки. Той обаче не реагира

Ваня Цветкова здраво е налапала въдицата по Асен Блатечки. Той обаче не реагира

Под формата на майтап, Ваня Цветкова непрекъснато гледа да се допре или директно да сграбчи за ръката Асен Блатечки, а погледите, които му хвърля, са в състояние да подпалят цялата зала, барабар със зрителите в нея, пише вестник „Всеки ден“.

Според хора от екипа на „България търси талант“ Асен Блатечки е отдавна наясно с чувствата на позастарялата си, но атрактивна все още колежка. Ваня усетила любовната тръпка към него още по време на снимките на сериала „Фамилията“. Когато се срещнала за пръв път с Асен Блатечки и той я погледнал, тя сякаш за миг станала неадекватна, направо застинала.

Лошото за нея обаче е, че към момента поне Асен Блатечки не дава никакви признаци, че отговаря на чувствата й. Той продължава да се дължи само приятелски и с широка усмивка да парира всички опити за свалка на колежката си. И на практика не прави нищо, с което да й даде чатлак, че ще й върже.

Припомняме, че Асен Блатечки е семеен мъж, но едва ли скрупулите и верността към съпругата му са единствената причина да не отговаря на чувствата на Ваня Цветкова. Все пак разликата в годините им е доста внушителна, а в живота си досега Асен Блатечки винаги е бил свързван с жени доста по-млади от него.

Коментари чрез Facebook

коментара

8 коментара по “Горещо: Какво да прави Асен Блатечки с влюбената Ваня Цветкова?”

 1. Milena Yambolova

  мар. 20. 2014

  Дали е възможно някой да преведе "да й даде чатлак, че ще й върже" ???

 2. Emille Boev

  мар. 21. 2014

  ДА И СЛАГА ЧУВАЛА НА ГЛАВАТА И ДА ЕБЕ!

 3. Anton Todorov

  мар. 21. 2014

  …дърт козел млада върба лющеше…..в случая дърта коза..хахах

 4. Atanas Tenov

  мар. 22. 2014

  даде чатлак.?

 5. Деница Андреева

  мар. 22. 2014

  Да я преместят от другата страна..или в някой ъгъл изолирана,та да се поуспокои малко 😀

 6. da i dade nadejda oznachava 😀 aa tova i az go zabelqzah sus postoqnnite zakachki i ot dvete strani no chak za lubov nemoje da govorim

 7. Име (задължително)

  апр. 06. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 8. Petq Lubenova

  апр. 17. 2014

  съгласна, по -скоро правят шоу

Добавете коментар