Николета Лозанова си изпати! Хванаха я в гнусна лъжа

Николета Лозанова си изпати! Хванаха я в гнусна лъжа
4.6 (91.11%) 9 votes

Хванаха Николета Лозанова в гнусна лъжа

Все бива, все може, ама така безсрамно да лъже. На това се възмущават зрители на предаването на Николета Лозанова „Поверително с NL”.

Той кой е очаквал честност от една моделка, преминала към върха на славата през много кревати, ама все пак, не спират да бълват злобарите в социалната мрежа. Поводът за негативизма е една от последните серии от предаването на съпругата на Валери Божинов.

Николета Лозанова излъга феновете си

Николета Лозанова излъга феновете си

Той разкрива папарашка находка, в която на вечеря майката на актрисата Радина Кърджилова спряга чутовен скандал на любимия й Деян Донков. Той обаче не издържа и остава двете, като отпрашва с колата си в неизвестна посока.

Както в медиите преди известно време плъзна клюката, гаджето на Радина – Деян Донков доста често тупалкал половинката си. Тя обаче била свикнала на ударите на актьора и дори пред приятелки заявявала, че това е начина на Деян да й покаже колко много и силно я обичал.

Радина често се появявала на снимачната площадка в различни нюанси на синьото и лилавото, като къде умело, къде толкова ги прикривала с женските мазила.

Преди известно време в предаването на Карбовски двамата влюбени разкриха „тайната си”. Радина отново се появи в студиото на заядливия водещ цялата наиснена и контузена, пребита.

След нея влезна Деян и тя мирно и кротко седна до него. На въпросите на Карбовски вярна ли е мълвата, че двамата често разрешават споровете помежду си със силата на ударите, Деян нищо не отвърна.

Просто безмълвно отиде до Радина и без каквито и да е обяснения свали грима от лицето й. После двамата щастливо и влюбено се целунаха пред камерата и напуснаха студиото, като оставиха почти безмълвен водещия на „Предаването на Карбовски” по телевизия ТВ7.

Същата драма се е опитала да пресъздаде за зрителите и моделката НиЛо.

Може би в опит да повдигне рейтинга на без това сочещото надолу по гледаемост предаване. Да, ама е била разкрита в неумелия си опит.

Посетителите на Интернет веднага разконспирирали, че това не е майка на актрисата и скандал между нея и „влюбените гълъбчета” изобщо не е имало. Жената, която се представяла за родителка на актрисата също била актриса.

Тази заблуда феновете на Николета Лозанова не могат да й простят. Фонтан от хули и грозни думи заляха красавицата в нета.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар