Абсурдистан: Неграмотната Пенка се уреди със страхотна работа!

Абсурдистан: Неграмотната Пенка се уреди със страхотна работа!
5 (100%) 3 votes

Пенка не може да пише, но взима повече пари от грамотни хора!

Ромката Пенка или, както сама нарича себе си „Карибското тяло“, се уреди със страхотна работа. Във време на финансова криза и огромна безработица в страната, неграмотната Пенка взима повече пари от много образовани хора у нас. И то само, защото физиономията й ни преследваше от куп телевизионни предавания месеци наред.

Към момента Пенка се изживява като салонен управител в дискотека, намираща се в Студентски град в столицата. Взел я лично собственикът на заведението, който я познавал само от телевизията. Не се знае с какви подбуди й е предложил работа, но се предполага, че има надежди известността на Пенка да привлече клиенти в дискотеката му.

Пенка стана салонен управител. Дали ще се справи със задачата?!

Пенка стана салонен управител. Дали ще се справи със задачата?!

„Няма значение за какво я е наел – дали, за да й се радват клиентите, или да я сочат с пръст като маймуна в цирка. Странното обаче е, че я назначи за управител като можеше да започне от по-ниско ниво на сервитьорка например. Но то пък знае ли се дали няма да се намерят клиенти, които ще откажат ромка да ги обслужва“, коментират клиенти, които вече са посетили дискотеката и са видели Пенка на работното й място.

Задачата на Кариби е да отива на работа всяка вечер около 22 часа и да настанява новопристигналите клиенти в заведението. Тя трябвало да дава насоки и на обслужващия персонал, а и забележете – на танцьорките в клуба. И, разбира се, с присъщия си нрав, Пенка раздавала заповеди с огромна охота, без значение доколко са разумни или не.

Самата Пенка е много доволна от отправеното й предложение, тъй като самата тя е наясно, че без образование и ценз това си е същинско чудо. Затова и приела сравнително леко факта, че приятелят й я зарязал, заради непрестанното й отсъствие по нощите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

8 коментара по “Абсурдистан: Неграмотната Пенка се уреди със страхотна работа!”

 1. Toni Haralampiev

  мар. 20. 2014

  e ko чудно има .това е българия

 2. кети

  мар. 20. 2014

  заглавието на статията“АБСУРДИСТАН“дава отговор на всичко случващо се, в окаяната ни държавица

 3. kami

  мар. 20. 2014

  с такъв салонен управител, тази дискотека може да остане без персонал-представям си какви заповеди издава тая неграмотна мангалка, ах пардон-тя е ромка!!!

 4. Emille Boev

  мар. 21. 2014

  СОБСТВЕНИКЪТ Е НАЕЛ СИГАНСКАТА ДУПАРА ЗА ПЛЬОКАНЕ, А С НЕЯ ВЪРВИ И ПЕНЕТО… СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА, КАТО СЕ НАСИТИ НА КЛЬОЩАВОТОДУПЕ, ЩЕ Я РИТНЕ ПО ГОЛИЯ ГЪЗ!

 5. Елена

  мар. 21. 2014

  Е,улучихте!Взел я на работа, за да я сочат като маймуна в цирка,това е!Приликата е убийствена.

 6. nikota

  мар. 21. 2014

  abe…. Tazli memogada povqrvam nqmadase yhydq tovae balgariq bravo ne ciganke .

 7. koteto

  мар. 23. 2014

  abe xora edin pozdrav na vas sarcetomi enaraneno kakmoje vsihki majedasa ednakvi kakmoje tozi daesmen pak daobiha dryga boge gospodi sarcetomi karvi bolime yawonqkoq pticka neisprati i primen edno momhekoeto dame obiha dopolyda no naranena iline wevdigna glavaa iwesi otmastq mnogo groyno snaai dobriqmo priqtel wese natiska itaka vehena madapozvolq damenaranqvat aaswenaranqvam werazbiq serca iwemahkam iskam segadava pozdravq spesenta na dido ben nezabravima qwabe tigre

 8. koteto

  мар. 23. 2014

  zdr…………..kakste neska didjei tytyrytka myzika za dywata.

Добавете коментар