Селена Гомес е бременна с близнаци, гръмнаха медиите в САЩ!

Селена Гомес е бременна и то с близнаци. А щастливият татко не е друг, а самият тийн идол Джъстин Бийбър - с тази новина гръмнаха вестниците в САЩ, а феновете на двамата сладникави изпълнители направо се хвърлиха в екстаз.

Новината за бременността на Селена Гомес дойде от снимка от ехограф, на която ясно личи, че става дума за бременна с близнаци жена. А на самата снимка фигурира името "Гомес С", за което източниците на американските медии са уверени и се кълнат, че става дума точно за Селена Гомес.

[caption id="attachment_310596" align="alignright" width="300"]Селена Гомес е бременна с близнаци, таткото е Джъстин?! Селена Гомес е бременна с близнаци, таткото е Джъстин?![/caption]

Хора, близки до обкръжението на самата Селена Гомес пък разказват, че от известно време тя не се чувства добре. Постоянно била неразположена, виело й се свят и имала пристъпи на гадене. Затова и докато Селена Гомес и Джъстин Бийбър били на един музикален фестивал в щата Тексас, певицата на няколко пъти посетила лекарски кабинет, за да си направи изследвания.

"Бременна е, това е сигурно почти на 100 процента. Хубавото е, че в момента двамата с Джъстин са в отлични отношения и са много влюбени. Щеше да е страшно Селена да чака дете, докато слагат край на връзката си. Очевидно обаче те не могат един без друг и раздялата им преди време само го потвърди", разказват близки до звездната двойка на Джъстин Бийбър и Селена Гомес.

Говорителите на двамата към момента още не са потвърдили новината, но не са я и отрекли. Няма данни и за реакцията на бъдещия татко Джъстин Бийбър, но в мрежата вече се появиха, както радостни, така и леко заядливи и злобни коментари. Като например този, че неузрял пубер деца ще гледа или "О, Боже! Малки Бийбърчета?! Ужас, изселвайте ме на друга планета" - тези и още много коментари заливат форумите в интернет след сензационната вест. Която само двама души могат да потвърдят, или отрекат.