Съучениците на Крисия не са изкарали и един час с нея от месец!

Вече месец и повече малката сладурана Крисия Тодорова не се вясва на училище, а съучениците й не са изкарали и един пълен час с нея. Заради огромната си и бързо добита популярност, придружена с непосилни за дете ангажименти, Крисия е зарязала тотално школото и уроците. Това съобщи известен столичен ежедневник.

Крисия е в трети клас на разградското училище "Васил Левски". Докато съучениците й събират ум и знания обаче, Крисия трябва да репетира усилено пеене, танци или да пътува до столицата, за да подготвя петъчното си изпълнение в "Шоуто на Слави". Така пропуска огромна част от учебния материал, което е изключително вредно за 9-годишно дете.

[caption id="attachment_310601" align="alignright" width="300"]Вече повече от месец Крисия не се била появявала в часовете Вече повече от месец Крисия не се била появявала в часовете[/caption]

Видели накъде отиват нещата, родителите на Крисия решили да й наемат частен учител, който да я образова и да й преподава необходимото по математика, литература, история и останалите предмети, само и само Крисия да завърши успешно учебната година.

В училището си напоследък тя се вясвала само като истинска звезда - за да разбере от приятелчетата си докъде са стигнали и да поговори малко за необходимите уроци от госпожата си. Децата й се радвали много, макар че имало и няколко момиченца, които й завиждали за известността и "щастието" да бъде винаги освободена от учебни занятия.

Защото, доволни и горди от талантливата Крисия, почти всички учители си затваряли очите за отсъствията й и били готови да помогнат с всичко, което зависи от тях, за да завърши сладураната успешно трети клас.

И всички вярват, че това ще стане. Особено сега, когато Крисия вече има частен учител, а самата тя се радва на добра памет и пъргав ум.