Насладете се на бъдещето на България /ВИДЕО/

Насладете се на бъдещето на България /ВИДЕО/
5 (100%) 3 votes

„Крисия и приятели“ бе много повече от концерт, там се видя бъдещето на България! Тези деца, които в момента изпълват с гордост всеки българин, един ден ще покоряват и световните върхове!

Екипът на Kliuki.bg реши да ви пожелае приятни сънища с една невероятна песен в изпълнение на още по-невероятни деца. За България има бъдеще и това се вижда във видеото, където Крисия и приятели пеят незабравимата „Къде си вярна ти любов народна“ и вълшебството е наистина огромно.

Концертът в Разград остави без дъх публиката и всички българи на малкия екран. Децата бяха просто невероятни. Последната песен пък трогна България, заради което решихме да ви поздравим за лека нощ точно с нея. „Къде си вярна ти любов народна“ бе достоен завършек на една достойна вечер. Наистина прекрасно изпълнение на тези малки като възраст, но иначе огромни таланти!

Бъдещето на България - Крисия и приятели

Бъдещето на България – Крисия и приятели

„Крисия и приятели“ е много повече от един концерт. Той показа, че България има бъдеще и с такива деца у нас надеждата е жива. Всички са родени победители и таланти, които един ден ще радват цял свят. Това прогнозира единият от водещите в Разград – Филип Станев, който веднъж обяви Крисия Тодорова за бъдеща световна звезда.

Всички се надяваме точно на това. И не само за Крисия, но и за всички деца от видеото, както и тези таланти, които нямаха шанса да попадната в „Шоуто на Слави“. Защото Крисия, Симона, Гергана и останалите са пример за национална гордост и самочувствие.

Насладете се на българските деца с ангелски гласове! Приятно гледане и слушане!

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Насладете се на бъдещето на България /ВИДЕО/”

 1. Magi

  мар. 21. 2014

  Концертът е прекрасен, но не и водещите – ужасни са!
  Тези деца са талантливи, но сигурно всичките ще напуснат България един ден. И не за да се изявяват като певци.
  У нас винаги е имало талантливи деца, и много по-талантливи!, но не им се дава поле за изява или се дава на не който трябва.
  Българите не ценят много истински талантливите хора и ги съсипват със завист и негативизъм.

Добавете коментар