ТОП НОВИНА: Разкриха с коя Слави Трифонов замени Мартина! /СНИМКИ/

ТОП НОВИНА: Разкриха с коя Слави Трифонов замени Мартина! /СНИМКИ/
5 (100%) 5 votes

Слави Трифонов паряса дългогодишното си гадже Мартина заради по-сочна мацка!

Слави Трифонов заряза дългогодишната си приятелка Мартина Огнянова. Или поне тъче на два стана, защото в леглото му вече има друга жена – далеч по-сочна от балерината. Това разкриха вече няколко души от светския елит в столицата, научи сайтът Лайфстайл.бг.

Слави Трифонов се запали по "сиренцето" на Гери Дончева

Слави Трифонов се запали по „сиренцето“ на Гери Дончева

А хубавицата, заради която Слави Трифонов докара нервна криза и реки от сълзи на Мартина, е не друга, а апетитната хубавица от рекламата на сирене „Булка“ – манекенката Гери Дончева. Именно тя успяла да „изблъска“ Мартина от леглото на Дългия и да се намърда между чаршафите му. Самата Гери Дончева все по-често споделяла пред приятелите си за отношенията си със Слави Трифонов като очевидно била силно влюбена в мъжкаря шоумен.

Тази "Булка" отмъкна Слави от Мартина

Тази „Булка“ отмъкна Слави от Мартина

Припомняме, че преди време Гери Дончева имаше връзка с бизнесмен от Гърция на име Костас, който й угаждаше за всичко и я затрупваше с подаръци, или я водеше по скъпи почивки из тузарски и екзотични места.

Преди няколко месеца обаче те очевидно сложиха край на отношенията си, тъй като все по-често бяха забелязвани сами на различни места. Костас продължава да обикаля нощните клубове в София, но без компанията на Гери Дончева. Която очевидно му е намерила доста добър заместник.

Гери Дончева също е гостувала в "Шоуто на Слави" преди време

Гери Дончева също е гостувала в „Шоуто на Слави“ преди време

Дали Мартина ще успее да преглътне факта, че Слави Трифонов й изневерява най-нагло, или ще си затвори очите, само и само да го задържи, това още не се знае. Странното обаче е, че само преди половин година Слави Трифонов купи огромна къща в баровски столичен квартал, в която се предполагаше, че ще съжителства с Мартина.

И каква става тя сега – да не би вместо Мартина, Гери Дончева да се нанесе и разположи в постелите на Слави?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “ТОП НОВИНА: Разкриха с коя Слави Трифонов замени Мартина! /СНИМКИ/”

  1. Emille Boev

    мар. 21. 2014

    АВЕ, ФОЛК, СЛАВУНДЕРЪТ НЕ ВДИГА САМОЛЕТА! МОЖЕ САМО ДА БЛИЗКА СЛАДКО И ДА ПОЛЗВА ФИСТИНГ… ЗА КЪФ ЧЕП МУ Е ДА СЕ ЗАНИМАВА С ДЕВОЙКИ?!

  2. насо

    мар. 22. 2014

    аве Emille Boev, ти да не си го пробвал. много компетентно се изказваш

Добавете коментар