Единият от родителите на футболиста Димитър Бербатов Маргарита отново попадна под прожекторите. Супер нападателят на Фулъм, който ще играе за Монако е в чести пререкания с палавата си родителка.

Дали заради ескалиращите успехи на големия си син или заради настъпващата пролет, но и майка му Маргарита е решила да се подложи на разкрасяваща интервенция. Маргарита Бербатова била забелязана да си взема час в шикозна софийска клиника, за да си слага силикон.

Пред приятелки тя споделила, че възрастта я тормози и иска да помпа бюст, за да си възвърне самоуважението и да изглежда по-секси. Модерната блондинка бе главна сестра в МБАЛ на родния си град Благоевград.

[caption id="attachment_310669" align="alignright" width="300"]Маргарита Бербатова ще слага силикон Маргарита Бербатова ще слага силикон[/caption]

Както често споменавала в интервютата по различните телевизии светския блясък хич не й е чужд. Напротив, обичала да е сред звездната суета. Не съжалява, че е създала семейство и отгледала двама прекрасни синове.

Но като хандбалистка в националния отбор за момичета била сигурна, че е могла да постигне много повече, ако се била посветила на спортната си кариера.

Затова сега, след когато всеки е поел пътя си тя иска отново да вземе живота си в ръце.

Преди известно време в публичното пространство тръгна клюката, че като шеф на сестрите в ботевградската болница добре изглеждащата блондинка е забърсала гадже с дванадесет години по-младо. Нейни колежки не спират да я одумват и за адски стилния й, модерен и скъпарски външен вид.

Наскоро македонката се появявала на работното си място с палто за четиридесет бона и уникални чанти за сумата от осем хилядарки. Но злите езици не спират дотук. Пикантни слухове разказват за постиженията на Маргарита по „тънката част” .

Майката на Бербо често се оплитала в авантюри с женени мъже. Заради това и защото се появявала на партита с огромни деколтета и голи рамене, пререканията между нея и известния й син напоследък доста охладнели.

Затова може би футболната звезда не кръсти нито една от двете си дъщери Деа и Елиа на майка си Маргарита. Бабата пък се жалва, че много рядко ги виждала. Бербо остро недоволствал и от брат си, който бе уличен, че употребява и разпространява упойващи вещества.

Заради тези проблеми със семейството си звездния футболист решил да им спре кранчето. Затова хората се питат кой ще плати за новата приумица на майка му.

http://youtu.be/7UrAykwG7pc