Маргарита Бербатова пощуря! И тя помпа бюст

Маргарита Бербатова пощуря! И тя помпа бюст
4.3 (86.67%) 6 votes

Единият от родителите на футболиста Димитър Бербатов Маргарита отново попадна под прожекторите. Супер нападателят на Фулъм, който ще играе за Монако е в чести пререкания с палавата си родителка.

Дали заради ескалиращите успехи на големия си син или заради настъпващата пролет, но и майка му Маргарита е решила да се подложи на разкрасяваща интервенция. Маргарита Бербатова била забелязана да си взема час в шикозна софийска клиника, за да си слага силикон.

Пред приятелки тя споделила, че възрастта я тормози и иска да помпа бюст, за да си възвърне самоуважението и да изглежда по-секси.
Модерната блондинка бе главна сестра в МБАЛ на родния си град Благоевград.

Маргарита Бербатова ще слага силикон

Маргарита Бербатова ще слага силикон

Както често споменавала в интервютата по различните телевизии светския блясък хич не й е чужд. Напротив, обичала да е сред звездната суета. Не съжалява, че е създала семейство и отгледала двама прекрасни синове.

Но като хандбалистка в националния отбор за момичета била сигурна, че е могла да постигне много повече, ако се била посветила на спортната си кариера.

Затова сега, след когато всеки е поел пътя си тя иска отново да вземе живота си в ръце.

Преди известно време в публичното пространство тръгна клюката, че като шеф на сестрите в ботевградската болница добре изглеждащата блондинка е забърсала гадже с дванадесет години по-младо. Нейни колежки не спират да я одумват и за адски стилния й, модерен и скъпарски външен вид.

Наскоро македонката се появявала на работното си място с палто за четиридесет бона и уникални чанти за сумата от осем хилядарки. Но злите езици не спират дотук. Пикантни слухове разказват за постиженията на Маргарита по „тънката част” .

Майката на Бербо често се оплитала в авантюри с женени мъже. Заради това и защото се появявала на партита с огромни деколтета и голи рамене, пререканията между нея и известния й син напоследък доста охладнели.

Затова може би футболната звезда не кръсти нито една от двете си дъщери Деа и Елиа на майка си Маргарита. Бабата пък се жалва, че много рядко ги виждала.
Бербо остро недоволствал и от брат си, който бе уличен, че употребява и разпространява упойващи вещества.

Заради тези проблеми със семейството си звездния футболист решил да им спре кранчето. Затова хората се питат кой ще плати за новата приумица на майка му.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Маргарита Бербатова пощуря! И тя помпа бюст”

  1. Име (задължително)

    мар. 21. 2014

    kurva

Добавете коментар