Истината: Мая или Кати е голямата любов на Жоро Илиев?!

Истината: Мая или Кати е голямата любов на Жоро Илиев?!
4.3 (86.67%) 9 votes

Близки до покойния бос на ВИС-2 Жоро Илиев разкриха цялата истина!

Мая Пенелова или русокосата и сладка поп фолк певица Кати – коя от двете е била голямата любов на шефа на ВИС-2 Жоро Илиев?! Това разкриха близки до покойния бос, след като вече години наред в медиите излизат какви ли не сензации и лъжи, повечето от които разпространени лично от бивши еднодневки на Главния.

Припомняме, че самата Кати лично разтръби в предаването „Горещо“ пред Венета Райкова, че е имала дълга и огнена любов с Жоро Илиев докато той е бил вече семеен със законната си половинка Мая.

Мая е била единствената жена в сърцето на Жоро Илиев, твърдят хората му

Мая е била единствената жена в сърцето на Жоро Илиев, твърдят хората му

По думите на изпълнителката на „Волна пеперуда“ Жоро Илиев я е обичал от цялата си душа и тя е била единствената жена в живота и сърцето му. Разказът на Кати обаче хвърли в шок близки до Жоро Илиев хора, които не се стърпяха и надигнаха глас. Приятели и дори познати на Главния са категорични, че думите на Кати са пълна измислица, в които няма и зрънце истина.

„Единствената жена за Жоро Илиев винаги е била и щеше да си остане Мая. Той обичаше само нея и само нея уважаваше като човек и равностоен партньор в живота си. Кати може да говори, каквото си иска. Да, може да е имала нещо с него, защото Жоро Илиев беше мъж, а не светец. Но дори и да са преспали един или няколко пъти, това е било за забавление.

Кати се оказва мимолетен флирт

Кати се оказва мимолетен флирт

Жоро Илиев никога не е бил влюбен в нея, а още по-малко да я сравнява и заменя с жена си“, твърдят близки до Жоро Илиев източници, които напълво опровергават версията на Кати.

Самата Кати отдавна вече изчезна от публичното пространство, след като кариерата й се срина и бе очевидно, че не притежава гласовите данни, с които да се конкурира с останалите си колежки в Пайнер.

Днес тя е отново сама, тъй като се е разделила със съпруга си. А как минава времето й и с какво се занимава, така и не е ясно. Ясно е обаче едно – надали тя е била Жената с голямо „Ж“ в живота на Жоро Илиев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Истината: Мая или Кати е голямата любов на Жоро Илиев?!”

  1. Теодора

    мар. 21. 2014

    Кати никога не е работила за „Пайнер“. Това обаче Вие няма как да го знаете, тъй като сте тотално дезинформирани както винаги.

  2. Levena Andonova

    мар. 30. 2014

    Кати не е от Пайнер

Добавете коментар