Любовният триъгълник от Биг Брадър 2 съсипа само един от тримата

Любовният триъгълник от Биг Брадър 2 съсипа само един от тримата
4.6 (92.73%) 11 votes

Хубавата Елена 9 години не може да си намери мястото в обществото след това, което стори в Биг Брадър 2

Една от култовите истории в целия живот на риалитито Биг Брадър у нас отново придоби популярност. След решението на Хубавата Елена да участва в Денсинг Старс, много въпросителни относно нейния живот отпаднаха. Тя се бе скрила цели 9 години от всички медии, но с появата й сега в друго шоу се започна нова доза от слуховете за нея.

Истината е, че Елена се е срамувала от постъпката си и затова е изчезнала от полезрението на народа. Kliuki.bg припомня, че през 2005 година Елена си спечели това прозвище Хубавата Елена, с което тя е известна и до днес. Тогава тя измени на съпруга си Мирослав по време на престоя им в Биг Брадър 2, а новият й възлюбен бе фризьорът Мариян. От всичко това обаче един единствен излезе губещ и това се оказа точно Елена.

Big-Brother

Хубавата Елена и Мирослав по време на участието им в Биг Брадър 2

След края на Биг Брадър животът й тотално се е променил, но в негативна посока. Хората вече гледали на нея с друго око и не й вярвали особено, пише Skandalno.net. Тя изживяла за кратко любовта си с Мъро, но и фризьорът не издържал на цялата тази история с любовния триъгълник и се оттеглил. Хубавата Елена се разведе с Миро само няколко месеца след драмите в Къщата. Мъжът й спечели шоуто тогава, но за наказание на Ели – тя не видяла и стотинка. Сурово или не, Миро си го върна на Елена с лихвите.

Днес красавицата вече започва да се съвзема, но в продължение на години тя е била направо съсипана. Не стига, че не срещала никаква подкрепа у приятелите си, а бизнесът й с дрехи също не потръгнал и тя фалирала. С Мариян все още се виждат, но приятелски. Мъро излезе някак безболезнено от цялата ситуация, въпреки че за едно предателство трябват двама. Миро пък си живее живота с хилядарките от Биг Брадър, които днес е увеличил значително. Единствено Хубавата Елена понесе удара на любовния триъгълник.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Любовният триъгълник от Биг Брадър 2 съсипа само един от тримата”

  1. Име (задължително)

    мар. 22. 2014

    Разбирам,че е в това шоу,за да си оправи имиджа,но не я изкарвайте жертва,ако обичате! Сърбала си е попарата.
    Тя е имала връзка с Н.Николов/той пък с коя ли не е имал!/. Тя е действала по инструкции и сценарий,за разлика от двамата мъже в „триъгълника“. Затова беше гузна дълго време. Затова не можеше да обясни поведението си. Тежеше й не историята,която се разигра. Тежеше й гузната съвест,защото направи всичко съзнателно. Не забравяйте,че когато излезе,оплю и Мариян. Майка й го нарече „наркоман“. Мислеше,че това е цената,за да стане „голяма звезда“. Но си остана малка,злобна и неизвестна. Поредната глупачка-минала продуцентските „обичливи и алчни ръце“.

Добавете коментар