Николета Лозанова пробва да се поизгаври с врагинята с цел реклама, но има по-големи интирганти от нея

Грозната интрига на Николета пропадна, благодарение на Азис!

Моделката - телевизионерка пробва за пореден път да се позабавлява на гърба на най-старата си врагиня, видя kliuki.bg. Бившата половинка на Валери Божинов понесе какво ли не до сега, но явно още дълго и много трябва да търпи.

Алисия може да не е най-благата в живота на футболиста, но едва ли заслужава това, което й сервира Николета Лозанова. На водещата на „Поверително” все не й стига вниманието и коментарите за нея, че дори рискува семейството й за това.

Хората тъкмо забравиха за клюката, че спи с Николай Михайлов във Верона, а тя пак подкладе старите слухове. За пореден път качи снимка в мрежата с намек, че ще лети към любовта си: nikoleta 1 След това пусна поредна страстна провокация, за да съобщи, че вече е в Италия: nikoleta 2 Николета Лозанова не е вчерашна и знае какво ще започне да си говори отново, но не й пука! Много важно, че срива достойнството на Валери, нали ще си получи рекламата и ще удари под кръста Алисия!

За беда, си има „най-добра приятелка”, която обича селфитата и интиржките също като нея. Азис взе, че публикува снимка от съвместния им полет до Ботуша: azis Явно „момичетата” са решили да се забавляват с шопинг-глезотии. Азис е всичко, но не би бил параван за никого! Така, че историята, че Николета Лозанова отива в романтична Верона при Михайлов, пропада!

На моделката явно й се хареса да прави удари 3 в 1. Като иска да рекламира предаването себе си и да удря враговете си обаче, е нужно да вкара повече въобръжение и по-малко свидетели. Първото не й липсва в никакъв случай, но при „приятелка” като Азис, на Николета Лозанова врагове не й трябват! http://youtu.be/rLti0BzuaLs