Слави разсмя аудиторията с виц за Борис Солтарийски

Слави разсмя аудиторията с виц за Борис Солтарийски
5 (100%) 4 votes

Слави Трифонов използва Борис Солтарийски за смешен виц в шоуто

Смях с марка Борис Солтарийски в „Шоуто на Слави“. Водещият използва своя талантлив певец за разказ на виц, който разсмя аудиторията в залата и зрителите на малкия екран, видя Kliuki.bg.

Денят бил слънчев, времето прекрасно, което предразполага отлично настроение. Денят бил идеален за разходка и още повече за влюбени хора. Тогава Борис Солтарийски се обърнал към своето гадже, казвайки: „Скъпа, днес е толкова приятно времето, слънцето блести, птички чуруликат, а ти си вкъщи и миеш чиниите. Я остави тези чинии и върви да измиеш колата навън!“.

Разбира се, в изпълнение на Слави Трифонов вицът е доста по-смешен. Борис Солтарийски реагира с усмивка на историята. Преди това пък Дългия вметна, че певецът имал някакви отношения с жените, докато останалите могат да се похвалят с опит. Всичко се случи в тона на шегата.

След това в „Шоуто на Слави“ довърши със смях зрителите и Виктор Калев, който този път наистина се представи невероятно в образа на Мая Манолова. Върхът бе на финала, когато Мая попитала мъжа си дали е хубава, а той отвърнал „Абе, да сме живи и здрави, пък другото…“

Поредната доза смях в ефира на bTV впечатли телевизионните зрители преди чакания концерт в неделя вечер, когато ще се излъчи „Симона и приятели“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар