Слави Трифонов използва Борис Солтарийски за смешен виц в шоуто

Смях с марка Борис Солтарийски в "Шоуто на Слави". Водещият използва своя талантлив певец за разказ на виц, който разсмя аудиторията в залата и зрителите на малкия екран, видя Kliuki.bg.

Денят бил слънчев, времето прекрасно, което предразполага отлично настроение. Денят бил идеален за разходка и още повече за влюбени хора. Тогава Борис Солтарийски се обърнал към своето гадже, казвайки: "Скъпа, днес е толкова приятно времето, слънцето блести, птички чуруликат, а ти си вкъщи и миеш чиниите. Я остави тези чинии и върви да измиеш колата навън!".

[caption id="attachment_310727" align="alignright" width="300"]Снимка: Pravda.bg Снимка: Pravda.bg[/caption]

Разбира се, в изпълнение на Слави Трифонов вицът е доста по-смешен. Борис Солтарийски реагира с усмивка на историята. Преди това пък Дългия вметна, че певецът имал някакви отношения с жените, докато останалите могат да се похвалят с опит. Всичко се случи в тона на шегата.

След това в "Шоуто на Слави" довърши със смях зрителите и Виктор Калев, който този път наистина се представи невероятно в образа на Мая Манолова. Върхът бе на финала, когато Мая попитала мъжа си дали е хубава, а той отвърнал "Абе, да сме живи и здрави, пък другото..."

Поредната доза смях в ефира на bTV впечатли телевизионните зрители преди чакания концерт в неделя вечер, когато ще се излъчи "Симона и приятели".