Моника Валериева на път да остане съвсем сама, след като предаде всички свои приятелки

С приятелството между моделът Моника Валериева и фолк певицата Андреа е свършено. Брюнетката предаде жестоко половинката на Кобрата, което постави началото на края между тях.

Моника се опитала да представи, че близки на Андреа злословели по адрес на изпълнителката от "Пайнер". Чрез фотошоп тя променяла дискусии и постове във Facebook, според които Андреа излизала злепоставена, пише HotArena.net. Манекенката, която е спрягана за новата изгора на Ники Михайлов, целяла да изкара Андреа в лоша светлина. Не е ясно защо го е правила, тъй като двете уж бяха приятелки, но номерът не е минал.

Monika-AndreaФолк дивата разгадала подмолните действия на Моника, понеже имало думи за нея в мрежата от хора, които тя била сигурна, че не могат да напишат това, тъй като ги познавала отлично. След консултация с неволните жертви на въпросната интрига, всичко вече се изяснило на Андреа и тя останала много разочарована и се почувствала предадена.

Възлюбената на Кобрата не е от хората, които много се церемонят. Тя не понася предателствата и прекъсва веднага взаимоотношения след подобни прояви. По ирония на съдбата обаче точно на Андреа доста често й се случва да й забият нож в гърба. Миналата година Николета Лозанова изведнъж започна да излиза "змии и гущери" върху певицата, което продължава до ден днешен. А преди това тя бе сред най-близките хора на фолк дивата. Сега ситуацията с Моника Валериева е почти същата. Двете бяха големи приятелки и затова е огромна изненада постъпката на модела във Facebook.

Едно е ясно обаче след този скандал в мрежата. Андреа завинаги е отрязала Моника от кръга си с приятелки, научи Kliuki.bg. Напълно е права да го стори, тъй като веднъж предадена - винаги може да бъде предадена отново. Познати на Валериева пък твърдят, че това съвсем не е първият случай, в който Моника губи приятелка. На практика тя вече е останала напълно сама откъм приятелско обкръжение, но виновният за това е само тя.