Теди Кацарова е влюбена и пише книги

Теди Кацарова е влюбена и пише книги
1.6 (31.71%) 41 votes

Теди Кацарова е влюбена и много щастлива

Певицата с нестандартно мислене Теди Кацарова вече издаде първата си книга. Тя е с рецепти от различни световни кухни – катарска, скандинавска, гръцка и различни други. Освен рецепти, книгата съдържа и пътеписите на Теди.

Както пишат и в списание „Всичко за жената“, Теди претърпява своя повратен момент в ценностната система и мисленето си относно много неща в живота, когато приема да участва в риалити формата, сниман в Африка и излъчен по БТВ. Преди да получи тази покана да участва в шоуто, Теди е в труден период, има нужда от промяна. Африка й помага да разбере много неща за себе си и да се научи да се справя в екстремни ситуации. Освен това самата тя мисли, че и хората са я опознали много повече и това я радва. Именно там тя среща подкрепата на колегите си да реализира мечтата си – да публикува своя книга. След завръщането си в България започва да работи по нея и после всичко става много лесно, както тя разказва.

Теди Кацарова е влюбена и пише книги

Теди Кацарова е влюбена и пише книги

След големите промени в личния й живот – развода с мъжа й, връщането от Финландия в България, тук пък и родителите й се разведоха, след много години съвместен живот. Сега младата Кацарова е с нови сили, влюбена, мъжът до нея е Димитриос от Кипър, заредена с много енергия да работи, да твори. Теди казва, че за нея щастието е в динамиката и промяната, които открива именно тук – в България, а силно са и липсвали в чужбина, научи Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар