Малката Ахинора не спира да печели почитатели

Малката Ахинора не спира да печели почитатели
5 (100%) 5 votes

Ахинора е новото дете звезда. Малката Ахинора, която партнира на водещия Драго Симеонов на шоуто за деца таланти „Големите надежди“ по Нова

След популярността на Крисия, Симона и останалите дечица при Слави, сега и децата от шоуто за малки таланти печелят любовта на зрителите. Това е една нова много хубава тенденция за популяризиране на малките таланти, дано само това не обърка представите на малките за детство или успех.

Ахинора е новото дете звезда

Ахинора е новото дете звезда

Ахинора е много артистично детенце, макар в семейството й да няма близки с такива заложби. Майката споделя, че още когато била на 2 години, се изразявала подобно на възрастните, а не казвала само бебешки неща като повечето хлапета, пишат и от списанието „Love“. Интересното име Ахинора избрали, като се сетили за жената на българския хан Аспарух.

Момиченцето е много харизматично и вече има много фенове. Усетът на Маги Халваджиян отново се е проявил и той си е подбрал добре лицата на шоуто. С Драго Симеонов малката госпожица много се разбирала и забавлявала, дори му давал съвети как да изглежда и да се бръсне всеки ден, шегуват се хора от екипа, дочу Kliuki.bg.

Малката Ахинора не спира да печели почитатели

Малката Ахинора не спира да печели почитатели

Надяваме се, че предаването „Големите надежди“ ще получи своето признание и след това, че малките талантливи българчета ще имат шанс наистина да се развиват и да развият артистичните си дадености. Децата са нашето бъдеще, имаме прекрасно поколение, дано това вещае по-хубаво бъдеще за всички ни, България има нужда от деца като тези.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар