Разкриха истинската причина Станка Златева да откаже 110 бона на „Денсинг старс“!

Разкриха истинската причина Станка Златева да откаже 110 бона на „Денсинг старс“!
5 (100%) 5 votes

Продуцентите на предаването предложиха рекордна сума на Станка Златева!

Продуцентите на шоуто „Денсинг старс“ предложиха рекордна сума на Станка Златева, само за да я привлекат да участва в него. Офертата, който изправи косите не само на зрителите, но и на голяма част от родния елит, възлиза на внушителните 110 000 лева.

Станка Златева обаче категорично отхвърли предложението, а първият й мотив бе, че е твърде заета покрай тренировките и подготовката за състезанията по борба. Оказа се обаче, че това не е вярно. А световната ни шампионка по борба крие съвсем различна причина за „бягството“ си от „Денсинг старс“.

Станка Златева се притеснява от фигурата си и от липсата на пластичност

Станка Златева се притеснява от фигурата си и от липсата на пластичност

Истината е, че Станка Златева била готова да откаже и двойно по-голяма сума, с единствената цел да не стане за смях пред зрителите. След участието й във Вип Брадър и подигравките на Мира Добрева, която я направи за подбив пред цяла България, Станка Златева не искала и да чуе за ново риалити.

Още повече, че танците определено не са силата й и щяла да се изложи на дансинга, доверяват близки до шампионката, пише вестник „Уикенд“. Освен липсата на танцувални умения и пластичност, Станка Златева се притеснявала от тялото си и не искала да разкрива пред камерите всички несъвършенства на фигурата си.

„Няма да ставам за смях и да правя цирк на хората. Да ме разиграват като маймуна и да ме бъзикат една година след това. Парите са добри, даже са много, но не всичко има финансово измерение. Гордостта не се купува!“, отсякла Станка Златева.

За взимането на това решение й повлиял и най-добрият й приятел, който години наред й е като втори баща, а именно треньорът по борба Симеон Щерев. Той лично посъветвал Станка Златева да откаже предложението и да се занимава с това, което умее най-добре, а именно да се бори.

В момента Станка Златева набляга на тренировките в залата и се подготвя за бъдещите си участия в предстоящи национални и световни състезания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

6 коментара по “Разкриха истинската причина Станка Златева да откаже 110 бона на „Денсинг старс“!”

 1. Aleksander Jordanov

  мар. 23. 2014

  и много правилно е постъпила,тази държава ще е оправи,само когато всеи започне да се занимава с това,което умее най-добре.

 2. Анонимен

  мар. 23. 2014

  Що така не помня Мира Добрева да я е направила за смях пред цяла България?

 3. email

  мар. 23. 2014

  Правилно, но пък защо трябва да се притеснява от фигурата си? Нормална е за борец! Няма как да изглежда иначе…

 4. Име (задължително)

  апр. 02. 2014

  За какви несъвършенства говорите за изградената мускулатура за която този който е писал статията само може да си мечтае ли ?

 5. Не е мира добрева ,а мира радева.

 6. И аз не помня .ха ха

Добавете коментар