Магия за смърт на Венета Райкова, мъж в семейството й умира?!

Магия за смърт на Венета Райкова, мъж в семейството й умира?!
4.9 (97.14%) 7 votes

Венета Райкова е силно изплашена, търси помощ от Стефка Добрева!

Венета Райкова е силно изплашена. Водещата на „Горещо“ е ужасена след като разбра, че нейна колежка й е направила магия за смърт. Това й разкри нейната лична гадателка Стефка Добрева от Бургас, а оттогава насам Венета Райкова не е на себе си.

Припомняме, че преди около месец една ромска ясновидка предсказа огромни проблеми и беди на Венета Райкова като й заяви, че в семейството й ще почине мъж, съпругът й Тишо ще има огромни неприятности в бизнеса, а здравето на сина й Патрик ще се разклати. Врачката бе убедена, че предстои и свалянето от екран на Венета Райкова, както й всякакви други по-дребни ядове.

Венета Райкова е ужасена от страшната магия за смърт, направена от нейна колежка в телевизията

Венета Райкова е ужасена от страшната магия за смърт, направена от нейна колежка в телевизията

Тогава Венета Райкова се престори, че не вярва в лошото пророчество на ромката, но страхът в душата й остана и дори се увеличи. Затова тя се допита до личния си маг Стефка Добрева, която потвърди казаното – за ужас на Венета Райкова.

Най-страшното обаче е, че Стефка Добрева разкри на водещата, че нейна колежка, с който работи в телевизията, й е направила магия за смърт. Магията била направена през месец декември миналата година и ако не се развали възможно най-бързо, то наистина Венета Райкова би могло да я споходи най-лошото.

С пълно доверие в Стефка Добрева, Венета Райкова изпратила в Бургас всичко необходимо, за да бъде развалена магията, като в това число снимки на всичките й близки хора, както и дрехи на Тишо и сина й Патрик.

Венета Райкова вярва, че единствената, която би могла да я спаси и да помогне, е бургаската й магьосница, затова се е зарекла да прави всичко, което й каже тя. И се надява един ден да разбере от коя колежка точно идва тази лоша енергия.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Магия за смърт на Венета Райкова, мъж в семейството й умира?!”

 1. Ваня

  мар. 23. 2014

  Дрън – дрън

 2. Повелителят

  апр. 17. 2014

  Магията е в действие …предупредихме я още преди четри години и поповската милиционерска извратена пачавра Райкова, трябва да си понесе всички последствия заедно с лихвите, за злините и идиотиите, които е вършила простакесата Райкова е навлязла в непозволени територии. Тази дребна измамница Стефка тъпото, не може да се противопостави на Великата сила, която винаги бди.

 3. Юлиана

  апр. 18. 2014

  Да се надяваме, че първо ще бъде генетичното и гнусно копеленце Патрик за да не може да върши идиотиите и поръчките на милиционерската курва,майка си, после путьото Тихомир путколизеца на пачаврата Райкова и накрая тя да агонизира като настъпена змия докато си изповръща вътрешностите!

Добавете коментар