Райна втрещи с изказване във Фейсбук!

Райна втрещи с изказване във Фейсбук!
4.8 (96%) 5 votes

Райна събра очите на потребителите, макар и за кратко!

Певицата Райна втрещи с изказване в социалната мрежа Фейсбук и събра очите на потребителите, макар и за малко. А въпросното изказване гласеше: „Търся си гадже!“. Преди още да я заринат с коментари, въпроси и подигравки обаче, Райна обясни какво всъщност иска да каже.

Оказа се, че певицата не е луднала дотам, че да си търси партньор по интернет, а чисто и просто иска да намери такъв, или по-скоро такава за двамата си любими мъже – минипинчерите Дракон и Карпуз. Райна дотолкова била свикнала с тях и толкова ги обичала, че приема всичките им желания лично. А към днешна дата двамата юнаци били страшно зажаднели за кучешки ласки.

Райна втрещи всички с думите, че си търси гадже. Оказа се обаче, че не за себе си, а за двамата си любимци

Райна втрещи всички с думите, че си търси гадже. Оказа се обаче, че не за себе си, а за двамата си любимци

„Търся им гаджета, без значение от каква порода ще бъдат. Обожавам Дракон и Карпуз, те са ми като деца. Грижа се за тях постоянно и им угаждам с всичко, а когато ме няма у дома, ги оставям в ръцете на майка ми“, разказва Райна, която вече няколко години се радва на компанията на двете кученца.

Тя признава, че ги гледа като истински деца и им купува дрешки от целия свят. Дракон и Карпуз имали дори костюмчета от Сингапур и не се лишавали от нищо. Само, когато било студено, не ги извеждала задълго, тъй като били много изнежени и зиморничави и треперели от студ. А и много лесно боледували, продължава разказа си Райна.

Певицата се надява скоро да успее да намери гаджета за своите кученца, за да бъдат и те щастливи като нея. Припомняме, че от няколко месеца в живота на Райна има нов мъж, в когото тя е много влюбена и се чувства щастлива и обичана.

Засега тя не издава името или професията на избраника си, но твърди, че той не е нито мастит бизнесмен, нито футболист или изобщо известно в обществения свят лице. Райна и приятелят й били лудо влюбени, което било единственото важно нещо за нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

5 коментара по “Райна втрещи с изказване във Фейсбук!”

 1. Георги Иванов

  мар. 23. 2014

  ПАЧАТА СИ Е ПАЧА

 2. Кико

  мар. 23. 2014

  Яко ме кефи , много е дива

 3. koteto

  мар. 24. 2014

  kvo kataka tekefi be

 4. koteto

  мар. 24. 2014

  spiciqlen pozdrav za tanq ivanova iza ivan ivanov spesenta amet ex jivote

 5. koteto

  мар. 24. 2014

  issys mnogote obiham potkoe oblahese skri ex dnesimax straxoten den stebe alavuo beibe love samozateb betigre bebe tisi kravta v venitemi

Добавете коментар