Анджелина Джоли пак ще става родител!

Анджелина Джоли пак ще става родител!
5 (100%) 6 votes

И това ако не е любов. Невероятната Анджелина Джоли е решила да дари с още един наследник любимия си съпруг Брад Пит

Актрисата скоро ще направи допълнителна интервенция, за да се спаси от коварната болест, която погуби майка й.

След като отстрани бюста си, за да не се предпази от рак, към което онкологично заболяване е предразположена, носителката на „Оскар” ще си премахва и двата яйчника.

Така актрисата и режисьор Анджелина Джоли иска да се застрахова на 100% , че няма да се разболее в бъдеще от смъртоносната болест.

Анджелина Джоли не се отказва от още деца

Анджелина Джоли не се отказва от още деца

Най-красивата жена на планетата се оказа и доста силна. След като се изследва за рак 38-годишната американска актриса реши да премахне и бюста си от заради висок риск да развие онкологичното заболяване.Въпреки че в момента беше клинично здрава.

Причината беше в това, че майка й почина на 56-годишна възраст, след като десет години се опита да се бори с коварното заболяване.

Анджи затова не иска за се остави на милостта на съдбата, а е решена да вземе живота си в собствените си ръце.Нейните лекари са прогнозирали, че тъй като носи този ген в себе си има изключително висока вероятност да се поболее от рак и 50 на сто това заболяване да засегне и репродуктивните й органи.

Двойната мастектомия Анджи извърши през май миналата година. Сега планира още една стъпка, за да минимизира напълно риска от болестта.

Невероятната актриса заяви, че е взела това решение, защото не иска нейните шест деца, три от които са биологични от съпруга й Брад Пит да изпитат тази скръб, която тя е изпитала тя от ранната загуба на своята майка.

Холивудската звезда е благодарна на подкрепата на цялата общественост, нейните фенове, както на брачната си половинка и семейството й. Но преди да се подложи на превантивната операция Анджи ще си замрази няколко яйцеклетки.

Решението й е заради това, че тя иска да дари с още наследници прелестния си съпруг. Засега Брад Пит нямал желание отново да става татко, но може да настъпи време семейството й да се увеличи с още един член.

За което Анджелина Джоли ще бъде готова, като за целта ще потърси сурогатна майка, за да износи плода.

http://www.youtube.com/watch?v=x7b

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар