Долната лъжа на Емил Каменов за Бориса намира своето наказание

Долната лъжа на Емил Каменов за Бориса намира своето наказание
5 (100%) 2 votes

Емил Каменов ще си плати жестоко за лъжата по адрес на Бориса Тютюнджиева

Доста солено ще му излязат на Емил Каменов думите по адрес на Бориса Тютюнджиева. Той открито пред България си позволи да злепостави красавицата с твърдението за платени любовни взаимоотношения със Силвестър Сталоун. Това обаче едва ли може да се докаже и вече стана ясно, че всичко е измислица на охранителя.

На Емил Каменов обаче няма да му се размине тази лъжа. Бориса е бясна от думите му и вече се е свързала с адвокат, смятайки да подложи на съд здравеняка, пише Skandalno.net. Най-вероятно делото ще бъде спечелено от модела, тъй като само Силвестър Сталоун може да докаже дали е бил с Бориса, но едва ли ще го видим отново в България. А и все пак да дойде, никой не си прави илюзията, че актьорът би се злепоставил сам, че си е плащал за любов.

Емил Каменов ще си плати жестоко за унижението срещу Бориса Тютюнджиева

Емил Каменов ще си плати жестоко за унижението срещу Бориса Тютюнджиева

Затова Емил Каменов е обречен при едно такова дело. Слуховете вадят цели 30 хил. лв. от джоба на охранителя, които той ще трябва да плати на Тютюнджиева за унижението, на което я подложи с думите си, разбра Kliuki.bg.

Лъжите на Емил Каменов обаче са доста. Освен случая с Бориса, той бе хванат още няколко пъти в откровено преувеличаване, граничещо с лъжа. Познатите му отвън пък са потвърдили, че той доста често си измисля, за да стане интересен в очите на околните, пише Goreshto.net.

Емил Каменов е доста емоционална личност, или поне така изглежда в „Къртицата 2“. Тази негова черта обаче този път не му помогна никак, а напротив.

Коментари чрез Facebook

коментара

6 коментара по “Долната лъжа на Емил Каменов за Бориса намира своето наказание”

 1. Vesela Ilieva

  мар. 24. 2014

  🙂

 2. Теодора

  мар. 24. 2014

  И кой ви каза на вас, че е лъжа? Според мен пък е абсолютно вярно. Много добре наблюдавах въпросната Бориса, когато и пуснаха на запис всичко-такава гузна физиономия. После събра сили да се защитава. Няма да се очудя ако е вярно-българските модели почти всички са проститутки.

 3. Тина

  мар. 24. 2014

  Е тоя е голям простак.За какъв дявол е там?

 4. azzz

  мар. 25. 2014

  Само дето никъде не и е споменал името и за какво ще го съди ? Хората са казали гузен негонен бяга.

 5. Име (задължително)

  мар. 26. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 6. Име (задължително)

  мар. 28. 2014

  На всички е ясно, че това не е лъжа, но то не променя мнението за Бориса в никаква посока. Но ако тя тръгне да го съди, това определено ще е в неин ущърб, защото хората ще започнат да си мислят, че е отмъстителна, зла и други такива неприятни неща за нея

Добавете коментар