Емил Каменов ще си плати жестоко за лъжата по адрес на Бориса Тютюнджиева

Доста солено ще му излязат на Емил Каменов думите по адрес на Бориса Тютюнджиева. Той открито пред България си позволи да злепостави красавицата с твърдението за платени любовни взаимоотношения със Силвестър Сталоун. Това обаче едва ли може да се докаже и вече стана ясно, че всичко е измислица на охранителя.

На Емил Каменов обаче няма да му се размине тази лъжа. Бориса е бясна от думите му и вече се е свързала с адвокат, смятайки да подложи на съд здравеняка, пише Skandalno.net. Най-вероятно делото ще бъде спечелено от модела, тъй като само Силвестър Сталоун може да докаже дали е бил с Бориса, но едва ли ще го видим отново в България. А и все пак да дойде, никой не си прави илюзията, че актьорът би се злепоставил сам, че си е плащал за любов.

[caption id="attachment_310906" align="alignright" width="300"]Емил Каменов ще си плати жестоко за унижението срещу Бориса Тютюнджиева Емил Каменов ще си плати жестоко за унижението срещу Бориса Тютюнджиева[/caption]

Затова Емил Каменов е обречен при едно такова дело. Слуховете вадят цели 30 хил. лв. от джоба на охранителя, които той ще трябва да плати на Тютюнджиева за унижението, на което я подложи с думите си, разбра Kliuki.bg.

Лъжите на Емил Каменов обаче са доста. Освен случая с Бориса, той бе хванат още няколко пъти в откровено преувеличаване, граничещо с лъжа. Познатите му отвън пък са потвърдили, че той доста често си измисля, за да стане интересен в очите на околните, пише Goreshto.net.

Емил Каменов е доста емоционална личност, или поне така изглежда в "Къртицата 2". Тази негова черта обаче този път не му помогна никак, а напротив.