Голям! Слави Трифонов пренебрегна себе си, заради Симона!

Голям! Слави Трифонов пренебрегна себе си, заради Симона!
3.4 (68.57%) 7 votes

Слави Трифонов не успя да се появи на концерта на Симона Иванова!

Инцидент попречи на Слави Трифонов да присъства на концерта на любимката си Симона Иванова в Свищов. За никого не е тайна, че Дългия питаеше много топли чувства към детето и тя бе основната му фаворитка за партньорка на Митко Андреев. Ку-Ку бенд и желанието на зрителите обаче надделяха в решението и в крайна сметка финалистка заслужено стана Крисия Тодорова.

Въпреки това Слави Трифонов не е престанал да поддържа връзка и да подкрепя малката Симона. А единствената причина да не бъде на концерта й в родния Свищов, е инцидентът, който претърпя. Слави Трифонов падна отново и си удари лошо крака. Когато се появил пред хората от екипа си, той куцал силно и се оплакал от остри болки, вследствие от нараняването, пише вестник „България днес“.

Слави Трифонов направи невероятен жест за Симона

Слави Трифонов направи невероятен жест за Симона

„Слави Трифонов все пак дойде в Свищов, но не можа да излезе на сцената. Не искаше да се излага пред публиката като куца, затова остана зад кулисите. Той обаче оказа голяма подкрепа на Симона въпреки болките си и направи момиченцето много щастливо“, разказват хора от екипа му, възхитени от това, че Слави е пренебрегнал себе си, заради Симона.

Оказа се, че падането на Слави Трифонов не се дължи на невнимание, а на проблем с ниско кръвно, което той получава напоследък. Сезонната пролетна умора, както и фактът, че прекараният грип намалил значително имунитета му, дали своето отражение и Слави Трифонов често получавал замайване и прилошаване, вследстние на пониженото си кръвно налягане.

Водещият на „Шоуто на Слави“ ще трябва да се подложи на задължителен прием на подсилващи вещества и много витамини, за да може да се стабилизира. „Той трябва да се погрижи за здравето си, въпреки че е такъв професионалист, че винаги поставя на първо място работата, а после себе си“, коментират близки до Слави Трифонов служители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Голям! Слави Трифонов пренебрегна себе си, заради Симона!”

  1. колчо слепеца

    мар. 24. 2014

    бравооо! Слави е пич!

Добавете коментар