Ще ни леят куршум! Това Андреа ли е?! /ПЛАШЕЩИ СНИМКИ/

Ще ни леят куршум! Това Андреа ли е?! /ПЛАШЕЩИ СНИМКИ/
5 (100%) 5 votes

Не, това не може да бъде атрактивната Андреа, коментират фенове!

Погледнете снимките и с ръка на сърцето кажете какво виждате на тях. По-точно кого?! Да, това е не друг, а самата атрактивна поп фолк звезда Андреа. А според много от интернет потребителите, на тези фотоси тя ще ни накара да тичаме да ни леят куршум.

Ето как изглежда Андреа във фотосесии и на екрана

Ето как изглежда Андреа във фотосесии и на екрана

Не знаем дали това е така, или момичето си изглежда чудесно и без грим. Това ще кажат читателите, защото всеки има право на своето си мнение. Не може да се отрече обаче, че между лъскавата красавица от екрана и момичето от тези снимки, няма нищо, ама нищо общо. Разликата е космическа и Андреа не прилича на себе си.

И ето как изглежда Андреа на живо, съвсем естествена

И ето как изглежда Андреа на живо, съвсем естествена

Снимките са изпратени на врагинята на Андреа – Николета Лозанова, която ги показа с охота в предаването си „Поверително от NL“. Тайният фотограф е Десислава Райчева от морския град Бургас, която случайно се натъкнала на Андреа на паркигна на скъп хотел между Несебър и Равда, и решила да я щракне.

Това също е Андреа

Това също е Андреа

Колкото и да се напъва Николета Лозанова, едва ли ще успее да промени мнението на всички за Андреа. Сигурни сме, че най-големите й фенове ще й останат верни, ако ще и с бурка да си забули лицето. Други обаче коментират, че между двете, по-добре изглеждащата е Николета Лозанова, която не се притеснява да се появи без грим,както в собственото си, така и в много други предавания.

И това...

И това…

Тази седмица тя цъфна доста неглиже откъм макиаж и при приятеля си Мартин Карбовски и може би това й дава увереността и самочувствието, че може да се шегува с естествената визия на бившите си приятелки, в случая Андреа.

Снимките са от Николета и от нас, а оценката от вас. Кажете честното си мнение, харесва ли ви Андреа без грим и наистина ли е същото онова адски атрактивно и неустоимо момиче, което ни гледа от всичките й видеоклипове?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Ще ни леят куршум! Това Андреа ли е?! /ПЛАШЕЩИ СНИМКИ/”

  1. ............

    мар. 24. 2014

    Чудесно изглежда.

  2. koteto

    мар. 24. 2014

    exwevi priznaq newov tozskapan jivot niwonestava^vsihko serazvali ivsihko stana MNOGO TAPO ZNAITE

Добавете коментар