Сеч в bTV: Ели Гигова бясна на Любо Нейков!

Сеч в bTV: Ели Гигова бясна на Любо Нейков!
5 (100%) 2 votes

Телевизията окончателно „отряза главата“ на „Голата истина“! Ели Гигова беснее!

Истинска сеч се развъртя в телевзия Би Ти Ви, която окончателно „отряза главата“ на предаването на Любо Нейков и Евтим Милошев „Голата истина“. След като се говореше, че предаването е временно спряно, от вчера стана ясно, че то е премахнато завинаги. В състояние на пълен шах изпадна актьорът Любо Нейков и то не само по тази причина, а и защото екранната му партньорка Ели Гигова му е бясна.

Ели Гигова съжалява, че повярва на Любо Нейков и заряза европарламента

Ели Гигова съжалява, че повярва на Любо Нейков и заряза европарламента

Щерката на крупния бизнесмен Николай Гигов, която Любо Нейков ухажваше месеци наред, за да я привлече в предаването и да се сближи с баща й, беснее. Това разкриха кадри на телевизията, очевидци на гнева на Ели Гигова.

Припомняме, че Ели Гигова имаше успешна кариера в Европейския парламент, която доброволно заряза, за да се върне на екран, примамена от сладките обещания на Любо Нейков и Евтим Милошев. Лично комикът я уверявал, че „Голата истина“ ще се превърне в шоу №1 на екрана и ще сложи в малкия си джоб „Господари на ефира“. Ели Гигова повярвала на старите и опитни телевизионери и затова се завърнала от Брюксел.

Сега обаче тя осъзнала грубата грешка, която направила и била наистина ядосана на Нейков и Милошев. След като си изляла яда, както намери за добре, Ели Гигова се замислила за бъдещото си развитие и решила отново да опита да се върне в европарламента, разказват близки до нея източници, пише вестник „Уикенд“.

Тя дори вече на няколко пъти провела разговори с Илияна Йотова, в чиито екип работеше, като се опитала да я склони да я върне обратно на работа. Разбира се, след като дала желязната си дума, че никога повече няма да постъпи толкова глупаво и да се върже на обещания за „светло бъдеще“ в родна телевизия.

Предполага се, че Илияна Йотова няма да откаже на молбите на любимата щерка на милиардера Николай Гигов и за Ели Гигова отново ще настъпят слънчеви дни. Каква ще е съдбата на Любо Нейков и Евтим Милошев обаче, и с какъв проект ще се захванат оттук насетне, само може да се гадае.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Сеч в bTV: Ели Гигова бясна на Любо Нейков!”

  1. ха.ха

    мар. 24. 2014

    „Бясна“ била г-ца Гигова – ами кой е виновен че си АБСОЛЮТНА НЕКАДЪРНИЦА!! и вижте – пак баща и е на среща – БСП я взема отново под крилото си /то там има място за всички некадърници, народа плаща/

  2. капчица

    мар. 24. 2014

    Ели Гигова -не я мислете тя работи за хоби

Добавете коментар