Тазгодишното издание на "Къртицата" се оказа пропито с лъжи! Вече няколко участници бяха хванати да лъжат най-долно! Колко ли още истини ще излязат наяве?!

"Къртицата 2" се оказа пълна с лъжци. Преди няколко дни Емил Каменов бе уличен от познати, че никога не е виждал холивудски звезди. Освен това думите му за Бориса Тютюнджиева също се оказаха фалш, заради което той може да отиде и на съд. Добре са известни и лъжите на Емил Русев, който опитва да се докаже като верен съпруг, но нещо не му се получава, защото нито съквартирантите, нито зрителите му вярват. Сега обаче и трети лъжец лъсна в предаването, разбра Kliuki.bg.

[caption id="attachment_310969" align="alignright" width="300"]В "Къртицата" е пълно с лъжци, и Виктория Джумпарова разкрита! В "Къртицата" е пълно с лъжци, и Виктория Джумпарова разкрита![/caption]

Виктория Джумпарова е необвързана. Това стана ясно от признанието на Борислав Иглев, който твърди, че любовните му отношения с Вики са приключили още през 2013 година, пише Lifestyle.bg. Хубавицата дълго и широко разправяше в "Къртицата" как не иска отдавна нищо с Емил Русев, тъй като има любовни отношения с друг мъж. ММА боецът обаче злепостави жестоко манекенката и тя бе уличена в лъжа.

Това постави под сериозна въпросителна искреността на Виктория Джумпарова като цяло в "Къртицата". Досега всички бяхме склонни да вярваме повече на нея по случая с Емил Русев, но сега се оказва, че и тя е лъжкиня като него. Очевидно в предаването този сезон са се събрали прекалено много хора с афинитет към лъжата, което не е никак добре за продуцентите Андрей и Иван, тъй като бие по реномето на предаването.