Емилия отмъсти за грозната обида от Беба! (СНИМКИ)

Емилия отмъсти за грозната обида от Беба! (СНИМКИ)
4.4 (88.57%) 7 votes

Емилия може да не е получила благословия от „мама”, но щастието й не може да бъде помрачено

Емилия тържествува, въпреки че не успя да спечели доверието и благоволението на „свекърва” си.

Певицата посрещна рождения си ден в компанията на най-любими хора, макар да лъсна категоричното доказателство, че майката на Коко Динев все още е луда по Анелия.

В гилдията откровено не харесват бившата брюнетка и бивша съпруга на собственика на „Кошарите”. Не една певица изрева от болезнената й амбициозност и отношение, но съсобственичката на „Кошарите” все още е луда по бившата снаха.

Твърде заетата бизнес дама обожава първородната си внучка Ивон и майка си. Затова е напълнила и профила си във фейсбук със снимките им и се държи като председателка на националния фенклуб на Анелия, видя kliuki.bg.
anelia3

anelia

Само част от Фейсбук-обясненията в любов!

Само част от Фейсбук-обясненията в любов!

По някаква причина, дори и да не харесва Емилия, не личи, че се чувства баба на другото детенце на Коко. Иван е като близначе на кака си, обаче не стига на своенравната Беба да споделя снимката му на стената си в социалната мрежа.

Добре, че дядо Иван душа дава за малчугана и родителите на Емилия го обсипват с любов, за да не страда детето. Настоящата (и най-дългогодишна) партньорка на Коко Динев и с дума не показва, че е принудена да търпи подобно отвратително поведение.

При всеки случай демонстрира уважение към бащата на любимия си, но за майка му говори само, че е много заета и работеща жена.

В деня, когато лъсна доказателството в HotArena.net, че писанията за злата свекърва и фаворизираната бивша са истина, Емилия отпразнува рождения си ден. Поредната статия обаче вече не може да я нарани.
emilia3

Анелия може да получи сърцето на "мама", но Емилия е тази, която е другарка в живота на Коко!

Анелия може да получи сърцето на „мама“, но Емилия е тази, която е другарка в живота на Коко!

emilia2
Някой може да обича Анелия повече, но тя е в прегръдките на Коко Динев и очевидно гори от щастие! Емилия показа, че е ужасно щастлива на рождения си ден на пълна маса с обичащи я хора.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Емилия отмъсти за грозната обида от Беба! (СНИМКИ)”

  1. 07

    мар. 24. 2014

    Samo deto ne stana qsno kakva e vruzkata na „mama“ s profila na Boriana, ama neise…

  2. Име (задължително)

    апр. 19. 2014

    Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар