Тоца Крокодила доказа, че е завършен егоист, пишат по форумите!

Тоца Крокодила, както отдавна болшинството от българите нарича бившата Мис България Антония Петрова, си навлече неприязънта на много родители. Самоуверената и почти нарцистична красавица втрещи с изказване, че не иска да има деца.

Тоца Крокодила и съпругът й - руският бизнесмен Александър Бередин са семейна двойка вече няколко години, но по всичко личи, че не искат да нарушат спокойствието си с мисли и грижи за дете. Антония Петрова заяви открито, че децата не са й приоритет, тъй като все още е съсредоточена върху себе си и кариерата си.

[caption id="attachment_310961" align="alignright" width="300"]Тоца не иска деца, съсредоточена е върху собствената си особа Тоца не иска деца, съсредоточена е върху собствената си особа[/caption]

"Едва ли не едно дете ще е пречка в живота й, така ли?! Тази жена с всичкия ли е?! Първо никога не е била и няма да бъде голямата красавица, за каквато се изживява и второ - колко манекенки и красиви, млади певици родиха деца и въпреки всичко продължават да се развиват в кариерата си?! Тоца Крокодила е егоистка, това е истината", бълват възмутени коментари родителки в мрежата.

И въпреки че дали една жена ще пожелае да стане майка, или не, е неин собствен избор, в който никой няма право да се бърка, майките също са прави сами за себе си. А доказателствата действително са примерите, които имаме пред себе си. Защото безспорно красиви жени и модели като Николета Лозанова, Жени Калканджиева, Наталия Гуркова, Галена, Мария и още много други показаха, че кариерата и майчинството могат да вървят ръка за ръка. А твърдението на Тоца Крокодила е безпочвено в случая.

Може би всичко би се обяснило от признанието на Антония Петрова, че поне към момента тя не усеща родителски инстинкт и затова никога досега не е правила опити да зачене. Самата Тоца отрече да има проблеми със забременяването, така че може да предположим, че някой ден тя също ще се сдобие с отроче.

"Дано само не се усети, когато премине 40-те и вместо "мамо", детето й да й казва "бабо", бъзикат се потребители по форумите. В крайна сметка обаче, решението си е само на Антония Петрова и Александър Бередин.