Мариан Кюрпанов се подигра и с друга като с Лияна

Мариан Кюрпанов се подигра и с друга като с Лияна
5 (100%) 4 votes

Любовните подигравки на Мариан Кюрпанов продължават! След Лияна, и друга си изпати!

Моделът Мариан Кюрпанов се подигра със своята колежка Кристина Милева. Красавецът имал любовни отношения с манекенката, чието сърце всеки българин желае. Двамата дори забегнали на романтична почивка в Доминикана, пише „Всеки ден“. Всичко било страхотно, хубавицата се чувствала безкрайно щастлива с новата си изгора, смятайки че може да се получи нещо наистина невероятно между тях. С връщането в България обаче Кристина повече нито чула, нито видяла Мариан. Моделът просто изчезнал от полезрението й и излиза, че просто искал да разпусне с хубавицата.

Marian

Мариан Кюрпанов използва жените само и единствено за собствено удоволствие

Мариан Кюрпанов обаче не се държи така за пръв път със своя уж възлюбена. Има слухове, че е постъпил по абсолютно същия начин с певицата Лияна. Двамата много си допаднаха във „ВИП Брадър“, но вътре в Къщата не се случи нищо помежду им. Говори се обаче, че след края на шоуто Мариан и Лияна са осъществили някакъв досег, който фолк дивата се е надявала да се превърне в истинска любов. Вицешампионът на риалити предаването обаче не я потърсил повече и затова Лили се задоволи с политика Павел Чернев, с когото също не се получи трайна любов.

В момента Мариан Кюрпанов е отново риалити звезда, участвайки в „Денсинг старс“. Много се изговори за неговите любовни подбуди. Имаше слухове, че те са насочени към мъжете, но виждаме, че всъщност моделът се оказва голям женкар.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Мариан Кюрпанов се подигра и с друга като с Лияна”

  1. Danka Miteva

    мар. 25. 2014

    Един път пише, че Лияна разочаровала много Мариан, като предпочела Павел Чернев, сега пък Мариан се бил подиграл с Лияна като я изоставил. Ако изобщо има някакво значение – кое все пак е вярното?

  2. Cari

    мар. 25. 2014

    Danka, ти сериозно ли вярваш на някоя от статиите в такива сайтове или вестници? В тях всяка дума е лъжа, така че нищо не е вярно 🙂 Само въпросните хора си знаят какво е станало, а те, повярвай ми, няма да седнат и да го споделят напред и назад….

Добавете коментар