Гълъбин Боевски съжалявал за всичко сторено през живота си, което е навредило на другите хора

Бившият затворник и спортна гордост на България Гълъбин Боевски се разкайва за греховете си. Това са казали посетители на фитнес залата му в стадион "Васил Левски", пише в-к "България днес". Те са определили Боевски като напълно нов човек. Преди той минавал за малко през залата, държал се надменно с персонала и заминавал. Сега обаче бившият щангист бил много по-човечен. Той дори сам си чистил работното място, а преди не помислял да го прави, знаейки че друг ще го стори.

[caption id="attachment_311004" align="alignright" width="300"]Гълъбин Боевски вече е друг, той поиска прошка за греховете си Гълъбин Боевски вече е друг, той поиска прошка за греховете си[/caption]

Гълъбин Боевски изглеждал смирен, тих, безкрайно спокоен, сякаш е намерил мир със себе си, научи Kliuki.bg. Той бил споделил пред близки, че съжалява за глупостите, които е направил през живота си, но няма как да ги заличи. А лошите постъпки на олимпийския ни шампион отпреди 14 години не са никак малко. Помним как бе заловен с кокаин в Бразилия, заради което лежа близо 2 години в "Итаи". Има слухове, че той се бе замесил в грандиозна афера с наркотици.

Днес обаче Гълъбин Боевски вече бил съвсем друг. Високото му самочувствие е само спомен. Той се движел по софийските улици облечен в дънки и обикновена блузка, с чанта през рамо. Единственото желание на Боевски в момента е да заживее нормално и да се слее с тълпата. Беше време, когато той искаше да се открои от останалите, но животът ти поднася какви ли не обрати.