Заглавието в статията за Вини Джонунс е търсеният жокер, който показва, че уелсецът е свързан с „Къртицата”

„Къртицата” е разконспирирана, благодарение на списанието - жокер! Или поне така си вярват бдителните зрители!

Снощи наред истеричните коментари след лайфа в петък и побеснелият Евгени, тихомълком беше вмъкнат чисто нов жокер, който трябва да напомни на играчите, че търсят „Къртицата”.

В специалната стая беше сложен един-единствен брой на английско списание, видя kliuki.bg Участниците моментално зарязаха скандалите и деленето по лагери, за да разнищят поредната провокация на продукцията.

Плъзнаха всякакви коментари от това снимал ли се е на корица на списание, статията за Вини Джоунс дали подсказва, че е бил в неговия отбор или просто някой ги праща за зелен хайвер, за да осигурят комфорта на „Къртицата”.

Бдителните фенове мигом се събудиха и във форума на „Къртицата” новият жокер беше мигом разконспириран!

Според тях не списанието, не името на Вини Дожунс, а заглавието статията е истинската следа. Предателят на групата е този, който един ден би казал също като жената от материала: „Вини Джоунс спаси живота ми!”

[caption id="attachment_311010" align="aligncenter" width="300"]Илиян Киряков може да промени живота си след "Къртицата"! Илиян Киряков може да промени живота си след "Къртицата"![/caption]

„Къртицата” не е играла в отбора му, твърдят зрителите. Просто той е рус, звездният миг в кариерата му е футболното първенство САЩ 1994-та година, приемат го и в двата лагера, винаги мълчи, всички го обичат и се казва...Илиян Киряков!

[caption id="attachment_311011" align="aligncenter" width="280"]Всички обичат Илиян Кираков! Всички обичат Илиян Кираков![/caption]

Футболистът от Златното поколение получи покана от Вини Джоунс да го посети в Щатите и да тренира отбора му. Това тотално би променило съдбата му. Ако му се получат нещата, един ден би възкликнал: „Вини Джоунс спаси живота му!”

Идеален жокер, нали?! Къртицата2 / 24.03.2014 by cool12312