Дали Валери Божинов е пораснал и вече се оглежда за ново поприще, след като го изритаха от Левски, но съпругът на Николета Лозанова отново втрещи феновете си С новата си приумица, която никак не говори за липса на здрав разум.

Половинката на Николета вложил половин милион в чалга клуб. И то не кое да е, а елитното заведение на Петко Димитров в столицата. Към него футболиста явно има някакъв пресантиман и то не напразно.

Защото на сватбената церемония между Петко Димитров и новата му съпруга танцьорката Яна Акимова семейство Божинови получиха втори шанс за любовта си, след като отношенията се бяха охладнели.

[caption id="attachment_311015" align="alignright" width="300"]Валери Божинов и Петко Димитров Валери Божинов и Петко Димитров[/caption]

Тогава из Интернет пространството натрапчиво се заговори, че поредната кавга ще е краха за красивата и много одумвана двойка.

Валери не се поскъпил да вложи луди пари там, защото въпросния елитен клуб се превръща в терен както на известни чалга изпълнители, така и на хайлайфа на столицата.

В заведението на Петко много често обича да отсяда и купонясва яко и ексцентричния приятел на НиЛо- фолк певеца Азис. Дали заради угрозата от раздели с брачната си половинка или заради някакви други съображения, но Валери Божинов се реши да инвестира в нещо, различно от ритането.

Защото, знае се, че футболът е до време. А и не бяха един и два скандалите с водещата на предаването „Поверително с NL”, разделите им и после последвалите ексцентрични ваканции на умопомрачителни, екзотични дестинации.

Потребителите на социалната мрежа бяха непрекъснато и „свидетели” на няколкото им свръх разточителни сватби, на които двамата „виновника” не жалеха средства. И възбудиха желанието на много техни приятели от обкръжението им да си спретнат подобни умопомрачителни сватбени тържества.

Но всеки знае, че ако към готовите средства не добавиш нищо, скоро се изпаряват. И нека Николета Лозанова да твърди, както в последното си интервю, че Валери дори да печели и десет лева на месец тя пак ще го обича. И ще си остане с него.

Че кой ли й се връзва на тази плеймейтка, още повече съпруга й. Пък и самият Валери Божинов не е свикнал да живее пестеливо и да си прави сметката. Заради тези обстоятелства Валери е решил да вложи пари в нещо, което ще му донесе приход.

За да се подсигури. Още повече след като си е дал сметка, че съпругата му, красивата Николета Лозанова харчи като за последно. А има в добавка и малката им дъщеричка Никол, която благоверната му обича да кипри единствено с дизайнерски дрехи.

Е, как няма да помислиш да сложиш нещо зад гърба си, за да не останеш напълно на сухо?! Единствено прецакан може би ще се окаже персонала на култовото заведение.

На тях им е известно какъв мърморко и педант е новия им шеф, а в добавка и капризната НиЛо...Но бъдещето ще покаже най-добре!

http://youtu.be/5Rr7pezhSc4