Николета обиди Валери публично

Николета обиди Валери публично
5 (100%) 4 votes

Тази обида Валери трудно ще прости, категорични са приятелите му!

Валери Божинов бе обиден публично в социалната мрежа Фейсбук и то от най-любимия си човек на света – съпругата си Николета Лозанова. Тази обида Валери трудно ще прости, категорични са приятелите му, които са наясно, че като всеки мъж, Валери Божинов държи най-много на гордостта и достойнството си. Точно те обаче бяха накърнени.

Валери трудно ще преглътне това унижение, смятат приятелите му

Валери трудно ще преглътне това унижение, смятат приятелите му

Не се знае защо Николета Лозанова направи тази откровена глупост, но ако не е, за да унижи съпруга си, то очевидно е от огромна глупост и липса на разум. След като отлично знае, че в момента Валери Божинов се намира в страшно труден етап от живота, заради кариерата си, която буквално умира пред очите му, „умната“ му женица реши тотално да го стъпче.

Николета Лозанова публикува снимка с личен автограф от Кристиано Роналдо. Очевадна е идеята на плеймейтката да се изфука за пореден път пред „простите хорица“ във Фейсбук, като тя дори кокетно призна със статус върху снимката, че тя не си е поискала автографа. Той сам й го бил дал. Олеле, майко!…

Ето я и поредната изцепка на Николетка

Ето я и поредната изцепка на Николетка

Всичко това щеше да мине като N-та простотия на Николета Лозанова, чиито комплекси са явно твърде изразени, ако не бе засегнала честта на собствения си мъж. „Валери Божинов е много докачлив на тези теми и особено сега, когато бе принуден да се върне да играе в Левски, след като не успя навън. За един голям футболист това е истински кошмар, пълен срив. И последното, което би искал от жена си, е да ти натрива носа пред цяла България с гениален играч като Кристиано Роналдо“, ядосват се близки до Валери на акъла на жена му, или по-скоро на липсата на такъв.

Според по-резките източници, Валери Божинов трудно ще преглътне и ще прости обидата, нанесена му публично, пък дори и Николета да се скъса от извинения. Защото на хубавицата изобщо не й е за първи път да прави нещо и чак след това да мисли за последствията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Николета обиди Валери публично”

 1. Milen Todorov

  мар. 25. 2014

  Стига вече сте ни занимавали с тези ;деца;не ви ли писна или няма какво да пишете?

 2. Име (задължително)

  мар. 25. 2014

  kurva samo se fali

 3. Borislava Geogieva

  мар. 26. 2014

  То от такава жена освен такива неща дали друго може да се очаква.Тя самата беше казала ,че и е писнало от приказките на хората и простотийте който се казват за нея ,но ето ,че тя самата го прави.Така е когато човек се самозабрави.

Добавете коментар