Съвършена ли?! Тежък комплекс мъчи Николета Лозанова от години!

Съвършена ли?! Тежък комплекс мъчи Николета Лозанова от години!
5 (100%) 2 votes

Да, на телевизионния екран всички изглеждат съвършени, Николета Лозанова също!

Не е никак трудно да изглеждаш съвършен. Но само, когато си на телевизионния екран или върху кориците на някое списание, „измъчено“ от фотошоп. Това го знае светът и световните звезди като цяло. Нашенските обаче продължават да се изживяват като галактически красавици. И безспорно „най-съвършената“ от тях е Николета Лозанова.

Съпругата на Валери Божинов не спира да бие по самочувствието на всички знайни и незнайни родни красавици, само за да изтъкне своето превъзходство върху тях. Пита се обаче каква е причината?! А всеки добър, пък и недотам добър психолог ще отговори веднага: „Комплекси!“. Комплекси, които всеки човек носи със себе си, включително и Николета Лозанова.

Вечният комплекс на Николета се нарича просто Андреа

Вечният комплекс на Николета се нарича просто Андреа

Трудно беше да се открие какво точно мъчи „красавица“ като нея, но ето че нищо скрито не остава. Или поне не задълго…. Най-сетне стана ясно кой е отколешният комплекс на плеймейтката и, че той си има име – Андреа. Тъкмо Андреа „вилнее“ в безсънните нощи на Николета Лозанова, при това от години.

Стара приятелка на Андреа и Николета Лозанова, по времето, когато двете бяха неразделни, разкри скандалната истина, че НиЛо винаги е завиждала на певицата – защото тя първа се сдобила със слава, а пловдивчанката не. Тъкмо затова Николета Лозанова се присламчила към Андреа и направила пътека, за да се снима в клиповете й, та да се прочуе.

Веднага щом го постигнала обаче, станала представител на най-древната професия, разказва потресаващата история общата им приятелка пред столична медия. „Тогава Андреа я заряза. Не й харесваше човека, в който се превръща Николета и не искаше да общува повече с нея. Андреа винаги е била сериозен и работещ човек, а Николета провинциална комплексарка с претенции на царица. Е да, стана известна. Никога обаче няма да прости на Андреа, че я бие по класа. И този й комплекс остава завинаги“, разказва момичето, виждало с очите си доста скрити страни от характера на госпожа Николета Лозанова – Божинова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар