За хубавицата Зорница Линдарева явно няма бариери! Хвърли око и на Любо Ганев!

Разбивачката на мъжките сърца нацели ли си нещо, преследва го като куче-следотърсач.

Мъжемелачката, която вкара под завивките не един и двама семейни мъже, не умее да губи. Тя е хвърлила мерак на близо двуметровия национал по волейбол Любо Ганев. Както пише HotArena.net, двамата са засичани на няколко светски партита в опасна близост.

[caption id="attachment_311054" align="alignright" width="300"]Любо Ганев е ценител на женска хубост Любо Ганев е ценител на женска хубост[/caption]

Което говори не за приятелство, а за нещо доста по-сериозно и горещо.

Манекенката нашумя с това, че се опита да отмъкне мъжа на спряганата за една от най-красивите жени на планетата Жени Калканджиева. Нейният Тачо, за да избегне клюкарските сплетни и задявки по медиите, предпочете известно време да се покрие в Испания, където в момента живеят родителите му, научи Kliuki.bg.

Въпреки бурния романс със Зорница, горещите реплики, които влюбените си разменяха през Фейсбук и вричанията във вечна любов, Тачо изостави изгората си сама да се оправя с одумките по медиите. И в края на краищата по-възрастната от двете, шефката на модна агенция „Визаж” победи и благоверния й с подвита опашка се върна при брачната си половинка.

Жени дори заяви категорично в публичното пространство и в социалната мрежа, че забежката на палавия й по-млад съпруг дори е помогнала да заздравят отношенията си. Което прелестната Жени Калканджиева демонстрира с едно откровено приятелство с бившата любовница на мъжа си – Зорница Линдарева.

Въпреки отричанията й, близки до скандалната моделка доверяват, че доста тежко е понесла раздялата с Тачо Манов.

Особено след като блокирал профила й в социалната мрежа.

Манекенката обаче не остана с разбито сърце от не мъжката постъпка на екс любимия си. Клюката донесе, че „самотата й разбил” неизвестен бизнесмен, който щедро отворил за нея портфейла си. Той я утешил не само с голи ласки, ами и с джип за сто бона.

Дори и предложил луксозен апартамент, където двамата да свият свое гнездо. Всеизвестно е, че вниманието на Зорница може да бъде привлечено само от зрели, финансово добре обезпечени мъже.

Та въпросният богат мъж напълно задоволявал капризите й на принцеса с единствения мерак мястото в леглото й да е само негово. Явно авоарите му са понамалели, щом тунингована красавица вече е обърнала взора си към друг. Под стрелите на ненаситната мъже мелачка вече е попаднал гиганта Любо Ганев.

Последният е известен като ценител на прелестните женски форми и миловидни личица, но и с това, че те не за дълго успяват да приковат вниманието му.