Бирмата обичал Преслава заради нея самата, а не заради популярността й

Възлюбеният на Преслава я трогна с признание, че не се интересува от това дали е известна или не. На Бирмата не му пукало коя е Преси, а гледал чисто и просто нейните човешки качества, научи Kliuki.bg.

В момента двамата се радват на най-искрена любов помежду си. Толкова са влюбени, че често забравят дори за професионалните си ангажименти. Преслава признава, че Георги Станоев - Бирмата я е спечелил с това, че бил тотално далеч от поп-фолка и от всички неща в "Пайнер". Той даже не слушал такава музика и хич не бил в час с новите тенденции там. Това много се понравило на певицата, защото й показало, че той я е харесал и държи на нея заради личностните й качества.

[caption id="attachment_311062" align="alignright" width="300"]Бирмата луд по Преслава не заради популярността й, а заради човешката й същност Бирмата луд по Преслава не заради популярността й, а заради човешката й същност (Снимка: HotArena.net)[/caption]

Във фолк средите налице е точно обратната тенденция. Видни и заможни бизнесмени си взимат за жена или половинка певица от женра само за самочувствие и я държат като трофей. Случаят с Коко Динев е нещо подобно, защото футболният бос смени няколко красавици и всичките са фолк певици, при това от "Пайнер".

Бирмата обаче не е такъв човек. За него какво работи половинката му нямало никакво значение. Той не си избирал жена за пред другите, а искал избраницата му да го покори с чар и добродетели, каквито той е открил точно в Преслава.

Като във всяка истинска любов, която те изгаря, и тук има множество спорове и скандали, както призна Преслава в радио интервю наскоро. Това обаче показва, че тръпката между нея и Бирмата я има и дано да продължи дълго да я има.