Борислав от „Къртицата” възмути с признание за Индира (ВИДЕО)

Борислав от „Къртицата” възмути с признание за Индира (ВИДЕО)
5 (100%) 3 votes

Борислав от „Къртицата” като нищо ще е следващият номиниран от зрителите

Борислав от „Къртицата” тотално се изложи по отношение на бившата си изгора Индира.

Красавецът успя да направи невъзможното в реалитито – да накара зрителите да намразят някого повече от колкото Емил Русев, видя kliuki.bg Вместо да събира много „ох” и „ах” от загорели фенки, атлетичният мъж рискува да обере най-големия отрицателен вот на зрителите.

Причината е проста и си има име – Индира. Сладострастникът Борислав не просто заряза тази, по която уж беше полудял… Не просто хукна след друга фуста… А направо изрази отвращението си към тази, с която до скоро дели една постеля!

Самопровъзгласилият се за мачо загуби всеки шанс да спечели реалитито, освен, ако не е избраният за Предател. Няма начин зрителите да го подкрепят след видеото, в което Ивайла и Марина Мицич го критикуват за поведението му, а той оправдава

Двете дами трябваше подробно да му разяснят защо Индира се е държала по този начин с него в последно време. Той обаче се защити с факта, че не искал да играе пред камерите. Бившата му любима уж имала хубави качества, уж не искал да я наранява, ама на каква се била правила?!

За семейството си говорела, провокирала го и отгоре на всичко понякога го…отвращавала!

Изглежда Борислав от „Къртицата” има страшно високо мнение за себе си или откровено не мисли като говори. А защо не – и двете заедно! Няма начин и няма човек, който да му симпатизира след подобно изказване, дори и да не обича любовни истории в приключенски реалитита.

Боли повече от ухапване на скорпион

Боли повече от ухапване на скорпион

Двама души обаче със сигурност ще си отдъхнат, ако им пуснат тези думи на следващия лайф. Семейство Русеви с радост ще установят, че Емо вече не е най-мразеният в оуто!

Виж какви ги наговори Борислав от „Къртицата” във ВИДЕОТО ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

6 коментара по “Борислав от „Къртицата” възмути с признание за Индира (ВИДЕО)”

 1. Теодора

  мар. 26. 2014

  „Красавецът“. Ебати противният мъж.

 2. Име (задължително)

  мар. 26. 2014

  Абе няма хубави мъже в тая България, и разни пръдлювци се взимат на сериозно :–))))))) Аз съм фенка на италианците, няма такива готини мъже честно момичета!!!! А в леглото са бомба !!! Не случайно преди години турнето на Максимус в Италия приключи скорострелно и се върнаха с подвити опашки. Казаха „Ми ние какво да правиме там , то на всяка крачка по улиците хубави и ПОДДЪРЖАНИ мъже !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Име (задължително)

  мар. 26. 2014

  И са и щедри :–)))) и в леглото и по магазините !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. ДЯДКА

  мар. 26. 2014

  Тоз е красавец???? О Боже!!!!

 5. Име (задължително)

  мар. 27. 2014

  Кое му е красивото?Вечно мазната коса или пък парадирането с голото си тяло?Пълен нечастник!Облечи се да не изтинеш Бориславе!Вятърът духа към теб!

 6. Ана

  мар. 27. 2014

  Красиви мъже в Къртицата не виждам.

Добавете коментар