Напълно неочаквано: Слави Трифонов написа завещанието си!

Напълно неочаквано: Слави Трифонов написа завещанието си!
5 (100%) 2 votes

Слави Трифонов реши да напише завещанието си съвсем неочаквано!

Слави Трифонов хвърли в шок цялата държава, след като стана ясно, че е написал завещанието си. Шоуменът е все още в енергична и жизнеспособна възраст, затова фактът, че завещава милионите си, прати всички в тъча. Масовото недоумение обаче дойде от отговора на въпроса на кого е оставил всичко и той е – на любимата си Мартина Огнянова.

Е, това вече нито приятелите на Слави Трифонов, нито зрителите не можаха да проумеят. Вярно е, че танцьорката от балет „Магаданс“ и Слави Трифонов имат сериозна връзка от вече четири лета и буквално живеят като семейство. Всички от екипа му обаче останали със зинали уста, когато разбрали, че Слави Трифонов е написал генерално пълномощно, с което иска да й завещае цялата си компания „Седем осми“ и приходите от нея, пише сайтът Пик, позоваващ се на информация от вестник „Ретро“.

Слави Трифонов шокира всички с решението си

Слави Трифонов шокира всички с решението си

Музикантите от Ку-Ку бенд са категорични, че Слави Трифонов е страшно влюбен и това е единствената причина да предприеме тази стъпка. „Той вече прехвърли 50-те години и е наясно, че му е късно тепърва да гледа деца и прочие. Но много обича Мартина и с това завещание иска да я компенсира за това, че тя няма да има нормално семейство и да бъде родител, поне не и докато е с него“, обясняват хора от екипа на Слави Трифонов.

А и той имал огромно доверие на Мартина, тъй като в нея видял единствената жена, която не го използва за пари. Самата Мартина произлиза от страшно богато варненско семейство и взимала по десетки хиляди левове от наемите на имотите си в центъра на морската столица.

„Мартина още в началото му показа, че трябва да се държи с нея като с равна, защото не само е богата, но може и да го бие по луксозен начин на живот. Затова и Слави Трифонов й поверява компанията си и бизнеса, защото й вярва. А и, защото Мартина умее отлично да върти фирмата и го е доказвала не веднъж“, разказват музиканти от бенда.

Те допълват, че в началото Мартина не искала и да чуе за завещанието на Слави Трифонов, но впоследствие видяла, че той е непреклонен и склонила, за да няма разправии.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Напълно неочаквано: Слави Трифонов написа завещанието си!”

  1. щурчо

    мар. 26. 2014

    ами хубаво е направил, но имайки предвид разликата във възрастта изглежда, че е осиновил Мартина, а не че от вече четири лета буквално живеят като семейство

  2. klara

    мар. 26. 2014

    Поредната клюка , то тая Мартина беше бременна ,трябваше отдавна да се е родил наследник на Слави ,абе кой каквото му дойде това измисля сякаш ако някой прави завещание ще го направи публично ,че всички да разберат поредната журналистическа изцепка…….

Добавете коментар