Оглупя от любов: Какво си причини Ваня Цветкова заради Асен Блатечки?!

Оглупя от любов: Какво си причини Ваня Цветкова заради Асен Блатечки?!
4.6 (92.5%) 8 votes

Ваня Цветкова съвсем е луднала по чаровния си колега Асен Блатечки!

53-годишната актриса Ваня Цветкова буквално оглупя от любов. По 13 години по-младия от нея Асен Блатечки, заради когото се подложи на зверски процедури за подмладяване и разкрасяване. Парализирана от страх, че може да изглежда като лелята на чаровния си колега, Ваня Цветкова си причини нещо доста болезнено – смени си кръвта.

И макар че самата Ваня Цветкова да обяснява, че не е усещала дискомфорт или болка, запознати разкриват, че са й извличали на няколко пъти кръв от вената, която се обработва, пълни се с кислород и се инжектира обратно, само че на точно определени места по лицето, ръцете и шията. Което според свидетели си е доста болезнено и трябва да имаш истинска причина да го направиш. Докато Ваня Цветкова няма. Защото вече се е подложила на редица операции и подобрения на визията си, че дори е лягала под скалпела, за да й опъват бръчките.

Ваня Цветкова се подлага на какво ли не, но още няма успех с Асен Блатечки

Ваня Цветкова се подлага на какво ли не, но още няма успех с Асен Блатечки

Днес обаче, когато се съгласи да журира в шоуто „България търси талант“ и трябва да седи рамо до рамо с обожавания от нея Асен Блатечки, Ваня Цветкова направо се смахнала, разкриват хора от предаването. Тя довеждала всички до истерия с непрекъснатите си изисквания и капризи, и побърквала гримьорите. Които по думите й, били длъжни да я направят поне с десет лета по-млада.

Ваня Цветкова непрекъснато дрънкала и осветителите в залата да хващат лицето й само от определен ъгъл – така, че да не личи дори една миниатюрна бръчица под очите й, камо ли по останалата част на лицето.

Макар да се скъсва от разкрасителни и подмладяващи процедури и операции обаче, Ваня Цветкова не може да се похвали с кой знае какъв интерес от страна на Асен Блатечки. Актрисата става все по-настъпателна в поведението си спрямо него, постоянно търси физически допир и удостоява единствено него с внимание, но уви.

„Дреме му на Асен Блатечки за Ваня Цветкова! Той я възприема като колежка и нищо повече. А и няма как да си падне по кака си“, шегуват се хора от предаването.

Коментари чрез Facebook

коментара

15 коментара по “Оглупя от любов: Какво си причини Ваня Цветкова заради Асен Блатечки?!”

 1. Ani Gocheva

  мар. 26. 2014

  Ваня Цветкова е прекрасна актриса, успяла и тук,и извън страната ни, заради таланта и човечността си и не по-малко заради красотата си. Аз лично съм едва на 18 и се възхищавам на външния и вид. Бих се радвала да изглеждам така на нейните години сигурна съм, че и много други момичета.

 2. Margarita Ivanova

  мар. 26. 2014

  Измислици

 3. Име (задължително)

  мар. 26. 2014

  kurva

 4. хахаааааа….поредната смешка….хахааааа

 5. Име (задължително)

  мар. 26. 2014

  Ваня Цветкова

 6. ffffffgfgfg

  мар. 26. 2014

  Ваня Цветкова Дойчева е родена на 12 януари 1958 г. в София

 7. Име (задължително)

  мар. 26. 2014

  kак е на 53 неразбрахме клукари тьпи

 8. Mario Borisov

  мар. 26. 2014

  OTNOVO JALTINI I DIVOTII,IZMUKANI OT PRASTITE NA KOMPLEKSIRAN DRASKA4 S BOLNI AMBIZII.STRAHOTNI STE ASEN I BANIA I PRODALJAVAITE DA NI RADVATE-USPELI S TALANTA I 4AROVNITE SI USMIVKI I NE NA POSLEDNO MIASTO-SARZATI HORA BEZ ZLOBA I KOVARSTVO.

 9. Руска Добрева

  мар. 26. 2014

  По-добре да им е в устата, вместо в краката.

 10. fatma

  мар. 26. 2014

  s tezi gluposti samo i pravite uspe6en pr

 11. Име (задължително)

  мар. 26. 2014

  много е хубава

 12. MariNova Mariqna

  мар. 26. 2014

  тук печеливш от ситуацията ще е Блатечки,защото сега не може да си намери половинка сред своята гилдия ! Браво на каката! А ние си имаме и друг пример,нали 😉 ? Макар че разликата не е толкова голяма де…

 13. Тя е велика актриса.

 14. galina

  апр. 19. 2014

  ГЛЕДНАТА ТОЧКА Е МНОГО ВАЖНА. ЗА СЪВСЕМ МЛАДИТЕ-ВАНЯ ИМ ИЗГЛЕЖДА МНОГО СТАРА.ПОЖЕЛАВАМ ИМ НА НЕЙНИТЕ ГОДИНИ,КОИТО НЕ СА “100“,И ТЕ ДА ИЗГЛЕЖДАТ ПО ТОЗИ НАЧИН , С НЕЙНИЯ ДУХ И С НЕЙНИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ,КАКВИТО И ДА СА ТЕ.

 15. Karamfila-Karla Krasteva

  апр. 25. 2014

  Dreme i na Vania Cvetkova za glupostite vi izsmukani ot prastite vi!

Добавете коментар