Неочакван преврат срещу Галена слага края на славата й в „Пайнер“

Неочакван преврат срещу Галена слага края на славата й в „Пайнер“
5 (100%) 4 votes

Галена ще има много проблеми в „Пайнер“ съвсем скоро! Това личи по враговете, които си създаде!

За зла своя участ, Галена може да си изпати жестоко от лошите отношения, които си е създаде през годините със свои колежки, но не кои да е, а точно най-великите не само в „Пайнер“, а и в целия поп-фолк. Ветеранките в жанра са набрали много сериозно на Галена и готвят преврат срещу нея с цел свалянето й от върха в компанията.

Камелия, Ивана и Глория са в основата на всичко, пише Skandalno.net. Те отдавна не харесват Певицата на 2013 година и правят всичко по силите си за нейната детронация. Трите са недоволни от лансирането на Галена през всичките тези години, без тя изобщо да е показала и грам певчески данни. Според тях, изпълнителката на „Утешителна награда“ не заслужавала цялата тази слава и те щели да прекъснат несправедливостта.

Галена ще бъде "приземена" от свои колежки

Галена ще бъде „приземена“ от свои колежки

Глория, Ивана и Камелия са привлекли на своя страна и други колежки, чиито имена все още не са ясни. Те даже стигат още по-далеч, смятайки да свалят Галена изцяло от екрана на телевизия Планета и съответно „Пайнер“. Доста амбициозна идея, която обаче не е непосилна. И трите се ползват с голям авторитет в поп-фолка и думата им тежи много. Почитателите им са многобройни и въпреки лансирането на Галена, феновете на гореспоменатите певици са даже повече и по-трайни.

Всичко това може да се окаже пагубно за Галена. Камелия пък не за първи път се обяви срещу своя колежка. Тя изрече тежки думи и по адрес на Преслава, както Kliuki.bg вече писа. Явно на големите имена в „Пайнер“ хич не им се нрави славата на Галена и Преслава, които заедно с Анелия държат върха в компанията през последните години.

Едва ли Митко Пайнера би се лишил изцяло от Галена, но за да си няма проблеми, може би ще поспре малко с изкуствената реклама на тази певица, защото наистина започва да идва в повече не само на колежките й, но и на почитателите.

Коментари чрез Facebook

коментара

11 коментара по “Неочакван преврат срещу Галена слага края на славата й в „Пайнер“”

 1. фен на попфолка

  мар. 26. 2014

  ЕДИНСТВЕНАТА ДОБРА ПЕВИЦА Е ПРЕСЛАВА- ИМА ГЛАС , ПЕЕ ДОБРЕ НА ЖИВО А ПЕСНИТЕ И СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ХИТОВЕ..ГАЛЕНА Е ФАЛШИВА, НЯМА ГЛАС И НЕ МОЖЕ Д А ПЕЕ,

 2. Цветан

  мар. 26. 2014

  Пхаххаха, за Преслава става въпрос, не за Галена бееее. :))))

 3. daqna

  мар. 26. 2014

  xaxaxaxaxa zagalena listava vapros taz ymrqlalibe xaxa galena nqma glas a preslava imaglas pee mnogo xybavo apana jivo owe po xybavo ata taka xaxaxax 😀

 4. daqna

  мар. 26. 2014

  zdr. navsihki dywmani na galena xaxaxaxa kakste ataka viiskam dapravite xybavi precenki i izbori qwa betigre spiciqlen pozdrav za dywmanite inavsihki koito sanaraneni i izostaveni ot gadjetatasi spesenta na qnyw naranen ispesenta na vedat ne iskam 😛 😀 :A

 5. Име (задължително)

  мар. 26. 2014

  Дребна късокрака курва , си играе на певица във ваната !!! изобщо не я понасям Галена, а още повече ме дразни откакто много си повярва ..

 6. хихи

  мар. 27. 2014

  Галена не може да пее!

 7. koteto

  мар. 27. 2014

  brave bebrat qwa D

 8. koteto

  мар. 27. 2014

  ko pr…. D

 9. Megsan Bellucci

  мар. 27. 2014

  😀 😀 Шок 😀 😀 😀 Правене на пияр на гърба на Галена ;х Много добре . Благодаря за рекламата 😀 😀 😀 😀 😀 😀

 10. Дани Кукова

  апр. 08. 2014

  ………..

 11. MONIKA

  май 07. 2014

  DANI KYKOVA ZDR MILA KOPR A MLADEJ
  XAXAXAXAXA QGODI V BORKAN

Добавете коментар