Християн Гущеров ще изхвърли Мария на улицата като мръсно коте, убедени са свидетелите!

Мария или Мара Отварачката е на път да се раздели с луксозния живот, глезотиите и безбожно скъпите почивки из всички краища на света. Нещо повече - тя е заплашена да остане на улицата. Или навсякъде другаде, но не и в палата на Християн Гущеров, в който обитаваше и щедро се разпореждаше досега. Това разкриха доверени източници, познати на Мария и Християн Гущеров.

Оказа се, че бизнесменът Християн Гущеров е извън кожата си и наистина се заканил да стъжни живота на половинката си, ако съмненията му се потвърдят с доказателства. А гневът му изригна след като научи, че дребничката му благоверна му слага рога като на достолепен лопатар, пише вестник "Всеки ден".

[caption id="attachment_311140" align="alignright" width="225"]Християн Гущеров изригна и обеща, че ще научи цялата истина с подробности и факти! Християн Гущеров изригна и обеща, че ще научи цялата истина с подробности и факти![/caption]

От доста време насам, за да сме по-точни от началото на тази година, Мария върти бурна любов не с друг, а с човек на самия Християн Гущеров. Новата тръпка на певицата е неин личен бодигард, който бил нает, за да се грижи за сигурността й, но не и за развлеченията й в леглото.

Двамата обаче направили точно това, и то под носа на Християн Гущеров, който спокойно изпращал жена си навсякъде в компанията на гардовете й. И бил спокоен за нея, без да подозира, че точно един от тези борци ще го превърне за смях пред цяла България.

Мария и новият й винаги се виждали в хотели из градовете, където тя подела на участия и след това трябвало да пренощува. Използвали винаги моментите, в които Християн Гущеров заминавал по бизнес дела в чужбина, или когато Мария намирала обективна причина да се скатае.

През останалото време обаче били повече от бдителни, тъй като и двамата умирали от шубе - той, че Християн Гущеров ще го осакати и изхвърли, а Мария, че ще остане на сухо. Нещо много вероятно за нея в близкото бъдеще.