Християн Гущеров извън кожата си: Изхвърля Мария на улицата?!

Християн Гущеров извън кожата си: Изхвърля Мария на улицата?!
5 (100%) 3 votes

Християн Гущеров ще изхвърли Мария на улицата като мръсно коте, убедени са свидетелите!

Мария или Мара Отварачката е на път да се раздели с луксозния живот, глезотиите и безбожно скъпите почивки из всички краища на света. Нещо повече – тя е заплашена да остане на улицата. Или навсякъде другаде, но не и в палата на Християн Гущеров, в който обитаваше и щедро се разпореждаше досега. Това разкриха доверени източници, познати на Мария и Християн Гущеров.

Оказа се, че бизнесменът Християн Гущеров е извън кожата си и наистина се заканил да стъжни живота на половинката си, ако съмненията му се потвърдят с доказателства. А гневът му изригна след като научи, че дребничката му благоверна му слага рога като на достолепен лопатар, пише вестник „Всеки ден“.

Християн Гущеров изригна и обеща, че ще научи цялата истина с подробности и факти!

Християн Гущеров изригна и обеща, че ще научи цялата истина с подробности и факти!

От доста време насам, за да сме по-точни от началото на тази година, Мария върти бурна любов не с друг, а с човек на самия Християн Гущеров. Новата тръпка на певицата е неин личен бодигард, който бил нает, за да се грижи за сигурността й, но не и за развлеченията й в леглото.

Двамата обаче направили точно това, и то под носа на Християн Гущеров, който спокойно изпращал жена си навсякъде в компанията на гардовете й. И бил спокоен за нея, без да подозира, че точно един от тези борци ще го превърне за смях пред цяла България.

Мария и новият й винаги се виждали в хотели из градовете, където тя подела на участия и след това трябвало да пренощува. Използвали винаги моментите, в които Християн Гущеров заминавал по бизнес дела в чужбина, или когато Мария намирала обективна причина да се скатае.

През останалото време обаче били повече от бдителни, тъй като и двамата умирали от шубе – той, че Християн Гущеров ще го осакати и изхвърли, а Мария, че ще остане на сухо. Нещо много вероятно за нея в близкото бъдеще.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Християн Гущеров извън кожата си: Изхвърля Мария на улицата?!”

 1. haho

  мар. 26. 2014

  ne viarvam da e tolkova tapa 4e da smeni milioner za bor4e

 2. Име (задължително)

  мар. 26. 2014

  измислица

 3. Анонимен

  мар. 26. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 4. Име (задължително)

  мар. 27. 2014

  aман от глупости !!!

Добавете коментар