Официално съобщение по Ройтерс съкруши близките и феновете на Пол Уокър!

Официално съобщение по Ройтерс съкруши близките и феновете на Пол Уокър!
5 (100%) 6 votes

Семейството и милионите почитатели на звездата Пол Уокър са неутешими след чутото!

Официална новина, съобщена по агенция Ройтерс, съкруши близките и милионите почитатели на покойния актьор Пол Уокър. Месеци трябваше да изминат, за да могат всички, които обичат Пол Уокър да спрат да плачат от нелепата му загуба. Ии поне да се опитат. Не и днес обаче.

Днес се оказа, че катастрофата, в която загина чаровникът от „Бързи и яростни“ никак не е била случаен инцидент, злина на съдбата или просто нелепост. Било е категорична и доказана безотговорност от страна на шофьора, който е карал с абсурдна и недопустима за участъка скорост. Това съобщиха от полицията в Лос Анджелис, а изявлението бе дадено лично от шерифа Майк Паркър.

Доказа се, че Пол Уокър можеше още да бъде жив. Ако шофьорът бе карал нормално

Доказа се, че Пол Уокър можеше още да бъде жив. Ако шофьорът бе карал нормално

Според последните резултати от проучването на случая, Поршето, в което е бил Пол Уокър е летяло с над 125/150 километра в час, при положение, че в този участък от пътя е било позволено да се вдига най-много до 72 километра в час. Шофьорът обаче изобщо не се е съобразил с това нареждане и е постъпил адски неразумно. И на практика той е убил Пол Уокър.

Т.нар. неизправности по автомобила, заради които преди време бе обяснена страшната катастрофа, се оказаха пълна измама. Колата си е била съвсем в ред и нищо не би заплашвало двамата пътници в нея, ако се бяха движили с нормална скорост. В това са категорични властите, занимаващи се с трагедията.

Припомняме, че Пол Уокър и приятелят му се блъснаха в едно дърво с всичка сила, а автомобилът им пламна и се взриви, преди който и да било да успее да се намеси и да опита да ги спаси.

От мястото и от момента на адската злополука няма реални свидетели, защото по същото това време наоколо е нямало хора, а трагедията се е разиграла за по-малко от 2-3 минути. Затова за разследването са използвани кадри от видеозаписите на инцидента. Които показаха, че днес Пол Уокър можеше да бъде жив и здрав.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Официално съобщение по Ройтерс съкруши близките и феновете на Пол Уокър!”

 1. Dimitrina Kocalova

  апр. 24. 2014

  Толкова ли няма за какво друго да се пишат статии? Всяка седмица нова и нова версия за смъртта на актьора. Оставете ги да почиват в мир! И хиляди редове да се изпишат,няма да върнат Пол Уокър..

 2. Blagovest Makulev

  апр. 24. 2014

  докато има такива дето им се впечатлявате на статиите, винаги ще има и такива ,дето да ги пишат 🙂

 3. Dimitrina Kocalova

  апр. 24. 2014

  Всеки се впечатлява от нещо,каквото и да било то. Аз изразявам мнение,което е против тези статии ,ако не забелязваш 🙂

Добавете коментар