Никол проговори за ексцентричната си същност в чалгата и не пропусна да демонстрира високо самочувствие спрямо Азис и другите си колеги

Новото явление в чалгата Никол - Барби проговори за първи път след появата си в жанра. В интервю за "БЛИЦ" новоизлюпената певица не скри високото си самочувствие от новата си визия, която определя като съвършена. "Прекрасна съм, нали?", заявява закачливо новата фолк дива.

Всъщност Никол - Барби по лична карта се води Виктор Парашкевов, но отдавна е захвърлила мъжката си страна. От малка свири на акордеон и се занимава с музика, но едва сега пробива в тази сфера, а злите езици твърдят, че именно преминаването в жена е помогнало на Никол (Виктор) да запише първото си парче, което се казва "Дай, дай". Всеизвестно е, че публиката желае да вижда новото и нестандартното, било то и странно или дори скандално.

[caption id="attachment_311163" align="alignright" width="280"]To То на чалгата[/caption]

Огромното самочувствие на Никол - Барби обаче се дължи на външния й вид. Според нея, тя вече била перфектна и всичко е постигнато с много труд и усилия. Пластичните операции са многобройни, както и кубиците силикон на различни места по тялото. По принцип Виктор не бил космат мъж и затова в новото си амплоа проблем с космите имал единствено на лицето, където на Никол й расте брада. Епилацията там той я постига чрез лазерна процедура, научи Kliuki.bg.

Запитана дали се чувства като новия Азис, Никол отговаря, че кралят на чалгата може само да си мечтае за тялото й. То обаче струвало цели 15 хил. лв. дотук и изисква поддръжка всеки ден. Жената-мъж обаче не смята да се подлага на операция, с която да официализира промяната на визията си. По това поне си прилича с Азис, който даже си увеличи достойнството.

Поради женския си вид, но не съвсем, Никол - Барби може спокойно да бъде наречена с прозвището То на чалгата.