Валери Божинов си намери майстора и в професионален план

Яко подрязаха крилцата на Валери Божинов. Футболистът вече не може да се мотае из улиците на столицата, както и да купонясва в елитните клубове след 22.30 часа. Нито да се показва пред медиите, за чиято страст може би спортистът най-много ще страда. Най-вероятно в тинейджърската възраст родителите му не са му налагали чак такива драстични санкции, но клубът на „Левски”, с който подписа договор, е непреклонен. Валери трябва да си е у дома в този час, иначе го чакат санкции и не дай си Боже, елиминиране. Пък и за този контрагент половинката на красавицата НиколетаЛлозанова дълго време драпа, за да се уреди.

[caption id="attachment_311174" align="alignright" width="300"]Валери Божинов озаптен за нощния живот Валери Божинов озаптен за нощния живот[/caption]

И затова Валери Божинов е по-нисък от тревата и строго спазва забраната, научи Kliuki.bg. Дори загърбил ангажимента си като съсобственик в новата дискотека на Петко Димитров.  Табуто обаче хич не се харесало на деловия му партньор. С когото ритнитопковица наскоро стана съдружник. Той вложи половин милион в култовото му заведение „Нитро Клуб 33”, срещу които получи заветния дял от 15 на сто. Бизнесменът пък подарил своя пай от заведението на бременната си съпруга, танцьорката Яна, с която наскоро слуша мелодията на Менделсон.

Валери Божинов брои тази огромна сума, за да се презастрахова. Доскоро не беше сключил договор с футболен клуб, доста се охарчи по екзотични екскурзии из великолепни дестинации и за сватби, които надминали по блясък и разкош и кралските с любимата си Николета. С модел ката отношенията им бяха замръзнали и футболиста положи неимоверни усилия те да се постоплят. Макар че Николета протръби ушите на феновете си, че толкова била влюбена във Валери, че можела да живее с него дори да изкарвал и десет лева на месец. Да, ама не. Само дрешките на световните модни дизайнери на майка и дъщеря , женските аксесоари и различни глезотии не могат да бъдат покрити и от солидна средна българска заплата.

Затова и Валери не повярвал на голи думи и решил да защити гърба си. Пък и готови пари лесно се харчат. Само че толкова бързал да се покаже почтен човек, който държи на думата си, че не отишъл на откриването на доскорошния клуб новата вече дискотека, в който е съсобственик заради вечерния час.