Валери Божинов озаптен! Забраняват му да скита след 22.30 часа!

Валери Божинов озаптен! Забраняват му да скита след 22.30 часа!
5 (100%) 5 votes

Валери Божинов си намери майстора и в професионален план

Яко подрязаха крилцата на Валери Божинов. Футболистът вече не може да се мотае из улиците на столицата, както и да купонясва в елитните клубове след 22.30 часа. Нито да се показва пред медиите, за чиято страст може би спортистът най-много ще страда. Най-вероятно в тинейджърската възраст родителите му не са му налагали чак такива драстични санкции, но клубът на „Левски”, с който подписа договор, е непреклонен. Валери трябва да си е у дома в този час, иначе го чакат санкции и не дай си Боже, елиминиране. Пък и за този контрагент половинката на красавицата НиколетаЛлозанова дълго време драпа, за да се уреди.

Валери Божинов озаптен за нощния живот

Валери Божинов озаптен за нощния живот

И затова Валери Божинов е по-нисък от тревата и строго спазва забраната, научи Kliuki.bg. Дори загърбил ангажимента си като съсобственик в новата дискотека на Петко Димитров.  Табуто обаче хич не се харесало на деловия му партньор. С когото ритнитопковица наскоро стана съдружник. Той вложи половин милион в култовото му заведение „Нитро Клуб 33”, срещу които получи заветния дял от 15 на сто. Бизнесменът пък подарил своя пай от заведението на бременната си съпруга, танцьорката Яна, с която наскоро слуша мелодията на Менделсон.

Валери Божинов брои тази огромна сума, за да се презастрахова. Доскоро не беше сключил договор с футболен клуб, доста се охарчи по екзотични екскурзии из великолепни дестинации и за сватби, които надминали по блясък и разкош и кралските с любимата си Николета. С модел ката отношенията им бяха замръзнали и футболиста положи неимоверни усилия те да се постоплят. Макар че Николета протръби ушите на феновете си, че толкова била влюбена във Валери, че можела да живее с него дори да изкарвал и десет лева на месец. Да, ама не. Само дрешките на световните модни дизайнери на майка и дъщеря , женските аксесоари и различни глезотии не могат да бъдат покрити и от солидна средна българска заплата.

Затова и Валери не повярвал на голи думи и решил да защити гърба си. Пък и готови пари лесно се харчат. Само че толкова бързал да се покаже почтен човек, който държи на думата си, че не отишъл на откриването на доскорошния клуб новата вече дискотека, в който е съсобственик заради вечерния час.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Валери Божинов озаптен! Забраняват му да скита след 22.30 часа!”

 1. Име (задължително)

  мар. 27. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 2. uio

  мар. 27. 2014

  ebahti lujcite.
  bil sobstvenik ama drug put.

Добавете коментар