Любимият на Анелия я снима как изглежда сутрин в леглото, когато се събуди след сладък сън

Анелия цъфна в мрежата натюр!

Певицата изненада феновете си като пренебрегна обичайната за певиците суета, за да се похвали как изглежда току-що станала от сън. Също като в песента „Обичам утро след любовна нощ” фолк-дивата грее, въпреки че е още рошава и без капчица грим по лицето си, видя kliuki.bg.

[caption id="attachment_311208" align="aligncenter" width="300"]Обичам утро след любовна нощ... Обичам утро след любовна нощ...[/caption]

Любопитните снимки са направени от най-новото й гадже Калоян Ареснов, докато двамата се излежават между завивките. Министерският син е един от малцината мъже, за които певицата допусна да се разбере. Тази привилегия имаха досега само бащата на дъщеря й – Коко Динев и Мартин Данона.

[caption id="attachment_311209" align="aligncenter" width="300"]Анелия, такава каквато я вижда Калоян всяка сутин Анелия, такава каквато я вижда Калоян всяка сутин[/caption]

Калоян обаче е още по-специален, за да му разреши Анелия своеволието да я снима по този начин. anelia 2 Кадрите може и да не се понравят на тези, които искат да виждат любимката си като неотстъпна дива – на сцената, под подходящата светлина или по кориците на списанията, пишат от HotArena.net. Верните й фенове обаче я харесват всякак, стига да я виждат обичана й щастлива.

В последно време Анелия спечели всички възможни награди и малко се позанемари по време на участия. Заговори се, че певицата е свалила нивото, защото вече няма какво да се стреми да доказва.

Всъщност причината може би е другаде. Както се казва – на една ръка разстояние от Анелия. Сигурно вече не й е толкова важно да дава 100% от себе си на сцената, ако е толкова щастлива в личния си живот. Явно ерата "Коко Динев" е окончателно зад гърба й. На Емилия ще й остане само да се справи окончателно със злата си свекърва, но няма да съ тревожи от нетактичните щения на бившата на мъжа си.

Когато човек се чувства обичан пет пари не дава как изглежда и какво ще си помислят другите. Снимките – натюр на Анелия са доказателство за това.