Гала и Зейнеб стават обезпокоително близки!

Гала и Зейнеб стават обезпокоително близки!
5 (100%) 3 votes

Гала и Зейнеб стават все по-близки

Заболяха ни ушите да чуваме как между вип-персоните в България винаги витаят „трите сестри” злоба, завист и омраза. Не така стоят обаче нещата между водещата на ток шоуто по нова телевизия „На кафе” Гала и нейната репортерка Зейнеб Маджурова.

Телевизионерките са изключително добри и предани приятелки не само на синия екран. Красавиците демонстрират изключително топли приятелски чувства и когато са далеч от зрителското око. Та чак обезпокоително, твърдят близки до телевизионните среди.

Гала и Зейнеб в опасна близост

Гала и Зейнеб в опасна близост

Двете приятелки не са само такива, за да трупат имидж или да повишават рейтинга на предаването си. Те прекарват и почивните дни почти заедно. Гала и Зейнеб си гостуват често и разменят мнения за предстоящата визия и съдържание на телевизионното предаване.

Бившото момиче на късмета и Зейнеб ходят заедно и по почивки в различни екзотични дестинации.
Звездата от „На кафе” преди известно време загуби плода си и оттогава се отказа да пробва да става за втори път майка.

Водещата имаше мераци да дари много по-младия от нея Стефан с наследник, но това не се получи, въпреки че зачеването бе извършено ин витро.

За 47-годишната плевенчанка това е и си остава голям удар в живота й. Неприятен спомен, който ще носи дълго в сърцето си. Но с работа тя успява донякъде да потуши личната си драма, затова и използва всяка свободна минута да е с хората, които обича и които й доставят радост.

В близкото й обкръжение попада и Зейнеб. 29-годишната бургазлийка се прочу с участието си в Къщата на vip Брадър. След това стана „синоптичка” по Нова телевизия и по-късно репортер в женското телевизионно шоу на Гала.

Клюката, че Зейнеб е зарязала благодетелката си и ще прави ново телевизионно развлекателно предаване си остана само злостна клевета. Приятелството им е повече от всякога силно, открито, истинско и здраво.

Двете не се уморяват да си споделят и обсъждат нещата, дружбата помежду им расте с всеки изминал ден. Стават все по-смущаващо близки, не спират да шушукат злите езици из телевизионните среди.

http://youtu.be/WXD8_KgCSIA

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Гала и Зейнеб стават обезпокоително близки!”

 1. Теодора

  мар. 27. 2014

  Зейнеб се „прочу“ след като участва в Биг брадър 1, а не във ВИП Брадър. Освен това нали Вие скоро бяхте писали колко жестоко са скарани двете и как репортерката била предала Гала и отишла в друго предаване. Нещо много си противоречите.

 2. кети

  мар. 27. 2014

  Към Теодора мисля , че с последното изречение противоречието е поправено „Клюката, че Зейнеб е зарязала благодетелката си и ще прави ново телевизионно развлекателно предаване си остана само злостна клевета.“
  Теодорке, май не си си дала труда да прочетеш до края статията.
  Коя от „трите сестри злоба, завист и омраза“ те е завладяла

 3. Теодора

  мар. 28. 2014

  Кетенце, каква злоба бе момиченце? В този сайт са събрани най-неграмотните и неинформирани автори. А въпросната „клюка“ самите те я бяха публикували неотдавна. Да бяха написали „клюката, която ние измислихме“.

Добавете коментар