Не е за гледане! Това е Ивана след новата операция! /ФОТО/

Не е за гледане! Това е Ивана след новата операция! /ФОТО/
4.7 (94.29%) 7 votes

Ивана сама си причини нещо отвратително, съсипа лицето си!

Примата на родния поп фолк Ивана си причини нещо ужасно и то съвсем сама. Певицата се подложи на пластична операция за изпъване на лицето, като резултатът от нея е трагичен. Ивана направо не е за гледане, коментират очевидци и потребители по форумите, видели какво са направили „специалистите“ с любимката им.

Истината е, че открай време Ивана се тормозеше от визията си, на която вече и годинките също тежат. Но докато тръбеше навсякъде, че повече няма да се подлага на хирургични корекции, от които неведнъж си патила, тя цъфна направо препарирана – от изпъване. Не се знае при кой специалист е била Ивана, но той така я е подредил, че в момента й е трудно дори да се усмихне.

Преди пластичните операции Ивана изглеждаше коренно различно

Преди пластичните операции Ивана изглеждаше коренно различно

Лицето на певицата е опънато до скъсване, което затруднява всички мимики и даже извиването на ъгълчетата на устните. Разбира се, коментарите относно операцията на примата, са убийствени, а хората се чудят какво й е било толкова страшно преди, че е решила да си причини това?!

Явно Ивана се е притеснила много от последната си снимка, която обиколи медиите и интернет, и на която тя пътува в автомобил без капчица грим. Фотото ясно показваше, че лицето на Ивана е доста набраздено и отпуснато. И може би тя е имала за цел да поправи дефектите. Които, за жалост, към днешна дата са станали още по-големи и бият на очи.

Ивана така се опъна, че не може да се усмихне като хората, коментират в мрежата

Ивана така се опъна, че не може да се усмихне като хората, коментират в мрежата

Дано сега наистина да си вземе поука и да заложи само на естествените методи за разкрасяване, както бе решила преди време, надяват се почитателите на Ивана. Която наистина бе обещала, че оттук нататък няма да се появи в пластична клиника и ще се поддържа само с безопасни и природосъобразни процедури.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар